Povezane vesti

Vladika Joanikije: Branićemo se u svakom selu, svetinje neće da padnu u ruke bezbožnika

Vladika Joanikije: Branićemo se u svakom selu, svetinje neće da padnu u ruke bezbožnika

Sputnik 27.12.2019
„Ne možemo dopustiti da se svetinje, koje su naši preci Bogu posvećivali, skrnave i da padnu u ruke bezbožnika. To neće biti!“, rekao je jutros Njegovo preosveštenstvo Episkop budimljansko-nikšićki Joanikije. „Mi smo večeras ovdje bili kao… »
Joanikije: U crnogorskom parlamentu sahranjeni pravni poredak i pravda

Joanikije: U crnogorskom parlamentu sahranjeni pravni poredak i pravda

Politika 27.12.2019
PODGORICA - Episkop budimljansko nikšićki, Joanikije, poručio je da način na koji je, u crnogorskom parlamentu pod okriljem noći usvojen Zakon o slobodi veroispovesti, govori o tome da je „sahranjen pravni poredak i pravda” u toj državi. Zakon o… »
Vladika joanikije jutros poručio narodu: Mi ćemo našu borbu protiv zla i nepravde nastaviti!

Vladika joanikije jutros poručio narodu: Mi ćemo našu borbu protiv zla i nepravde nastaviti!

Kurir 27.12.2019
"Mi smo večeras ovde bili kao na pokajanju, kao na sahrani! Sahranjena je pravda i sahranjen je pravni poredak Crne Gore sa ovako usvojenim zakonom, sa tako loše sročenim zakonom, sa zlom namerom i sa ovakvim problemima koje je doneo Crnoj Gori", kazao… »

Vesti dana »