Повезане вести

Владика Јоаникије: Бранићемо се у сваком селу, светиње неће да падну у руке безбожника

Владика Јоаникије: Бранићемо се у сваком селу, светиње неће да падну у руке безбожника

Спутник 27.12.2019
„Не можемо допустити да се светиње, које су наши преци Богу посвећивали, скрнаве и да падну у руке безбожника. То неће бити!“, рекао је јутрос Његово преосвештенство Епископ будимљанско-никшићки Јоаникије. „Ми смо вечерас… »
Јоаникије: У црногорском парламенту сахрањени правни поредак и правда

Јоаникије: У црногорском парламенту сахрањени правни поредак и правда

Политика 27.12.2019
ПОДГОРИЦА - Епископ будимљанско никшићки, Јоаникије, поручио је да начин на који је, у црногорском парламенту под окриљем ноћи усвојен Закон о слободи вероисповести, говори о томе да је „сахрањен правни поредак и правда” у тој… »
Владика јоаникије јутрос поручио народу: Ми ћемо нашу борбу против зла и неправде наставити!

Владика јоаникије јутрос поручио народу: Ми ћемо нашу борбу против зла и неправде наставити!

Курир 27.12.2019
"Ми смо вечерас овде били као на покајању, као на сахрани! Сахрањена је правда и сахрањен је правни поредак Црне Горе са овако усвојеним законом, са тако лоше сроченим законом, са злом намером и са оваквим проблемима које је… »

Вести дана »