Повезане вести
Владика Јоаникије: Бранићемо се у сваком селу, светиње неће да падну у руке безбожника
Спутник 27.12.2019
„Не можемо допустити да се светиње, које су наши преци Богу посвећивали, скрнаве и да падну у руке безбожника. То неће бити!“, рекао је јутрос Његово преосвештенство Епископ будимљанско-никшићки Јоаникије. „Ми смо вечерас… »
Јоаникије: У црногорском парламенту сахрањени правни поредак и правда
Политика 27.12.2019
ПОДГОРИЦА - Епископ будимљанско никшићки, Јоаникије, поручио је да начин на који је, у црногорском парламенту под окриљем ноћи усвојен Закон о слободи вероисповести, говори о томе да је „сахрањен правни поредак и правда” у тој… »
Владика јоаникије јутрос поручио народу: Ми ћемо нашу борбу против зла и неправде наставити!
Курир 27.12.2019
"Ми смо вечерас овде били као на покајању, као на сахрани! Сахрањена је правда и сахрањен је правни поредак Црне Горе са овако усвојеним законом, са тако лоше сроченим законом, са злом намером и са оваквим проблемима које је… »
Вести дана »

Синдикати културе предали Министарству финансија захтеве у вези са својим зарадама
Бета пре 5 сатијош 15 повезаних

Возач аутобуса из Сремске Митровице има 70 година: МУП утврдио 60 неисправности код превозника
Нова пре 43 минутајош 140 повезаних

Болтон се изјаснио пред судијом да није крив Бивши Трампов сарадник негирао да је нелегално делио поверљиве информације
Курир пре 2 сатајош 29 повезаних