Повезане вести
ЕУ ће можда морати продуљити крајњи рок за трговинске преговоре с Британијом
СЕЕбиз 27.12.2019
БРУКСЕЛЛЕС - Еуропска унија можда ће морати продуљити крајњи рок за преговоре о новим трговинским односима с Великом Британијом, рекла је предсједница Еуропске комисије Урсула вон дер Леиен за француски дневник Лес Ецхос у… »
Фон дер Лајен: ЕУ ће можда продужити рок за разговоре са Британијом
Блиц 27.12.2019
Европска унија можда ће морати да продужи рок за разговоре о новом трговинском односу са Британијом, рекла је председница Европске комисије Урсула фон дер Лајен за француски дневник Лез Еко у интервјуу објављеном данас. Фон дер… »
Урсула фон дер Лајен забринута за преговоре са Британијом у кратком року
Слободна Европа 27.12.2019
Председница Европске комисије(ЕК) Урсула фон дер Лајен изразила је данас забринутост када је реч о изводљивости преговора везано за Брегзит и будући однос Велике Британије и Европске уније (ЕУ) до краја 2020. године. "Веома сам… »
Фон дер Лајен забринута због кратког рока за преговоре с Великом Британијом
Н1 Инфо 27.12.2019
Председница Европске комисије Урсула фон дер Лајен изразила је забринутост када је реч о изводљивости преговора везано за Брегзит и будући однос Велике Британије и Европске уније до краја 2020. године. "Веома сам забринута због… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 4 сатијош 2 повезане

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 45 минутајош 1 повезана

Национална гарда Охаја у посети Ратном ваздухопловству и ПВО Војске Србије (фото)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана