Повезане вести
Албанац открио велику тајну михине болести! "Из клуба су нам рекли да је грозница, а онда се десио Скајп разговор након кога…
Спортал блиц 27.12.2019
У Болоњи обожавају Михајловића, није тајна. Капитен тима Блерим Џемаили процветао је под вођством српског тренера и открио колико му је болан био период када је стратег објавио да је тешко болестан. Швајцарски репрезентативац… »
Албанац плакао као киша због Синише: Нисам могао да задржим сузе када нам је Михајловић саопштио да је болестан
Вечерње новости 27.12.2019
Памтићу тај 13. јун док сам жив. Синиша се појавио на екрану и рекао “Имам леукемију, али ћу добити ову битку” - прича Џемаили. Синиша Михајловић је херој Болоње. Наш стручњак, који је недавно добио награду за најбољег… »
Џемаили: Плакао сам кад сам чуо да је Синиша болестан
Н1 Инфо 27.12.2019
Капитен Болоње Блерим Џемаили рекао је да је јако тешко поднео болест свог тренера Синише Михаијловића, са којим је изградио посебан однос. "Били смо у карантину када смо сазнали. Првог дана су нам рекли да није са нама јер има… »
Михајловићеве филмске лекције: Фениксов лет из 1965. и 24 себична играча
Моззарт спорт 27.12.2019
“Да је дошао месец дана касније сад бисмо играли у Серији Б“, каже Блерим Џемаили. “Имам леукемију, али добићу ову битку“, тако се 13. јула ове године Синиша Михајловић обратио јавности, па и играчима Болоње са којима је пар… »
Вести дана »

Мандић и Кнежевић присуствовали паради, опозиција поручује да је одлука Војске Црне Горе да учествује „срамна“
Данас пре 4 сатијош 1 повезана

Вучић: Више од 47.000 људи на паради, а код општине Нови Београда највише 237 оних који су се одазвали позиву студената у блокади
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане

Званично од данас! Нова накнада за радне визе за САД ступа на снагу: Ево за кога не важе и колико ће коштати
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана