Povezane vesti
Albanac otkrio veliku tajnu mihine bolesti! "Iz kluba su nam rekli da je groznica, a onda se desio Skajp razgovor nakon koga…
Sportal blic 27.12.2019
U Bolonji obožavaju Mihajlovića, nije tajna. Kapiten tima Blerim Džemaili procvetao je pod vođstvom srpskog trenera i otkrio koliko mu je bolan bio period kada je strateg objavio da je teško bolestan. Švajcarski reprezentativac albanske krvi… »
Albanac plakao kao kiša zbog Siniše: Nisam mogao da zadržim suze kada nam je Mihajlović saopštio da je bolestan
Večernje novosti 27.12.2019
Pamtiću taj 13. jun dok sam živ. Siniša se pojavio na ekranu i rekao “Imam leukemiju, ali ću dobiti ovu bitku” - priča Džemaili. Siniša Mihajlović je heroj Bolonje. Naš stručnjak, koji je nedavno dobio nagradu za najboljeg trenera u Srbiji… »
Džemaili: Plakao sam kad sam čuo da je Siniša bolestan
N1 Info 27.12.2019
Kapiten Bolonje Blerim Džemaili rekao je da je jako teško podneo bolest svog trenera Siniše Mihaijlovića, sa kojim je izgradio poseban odnos. "Bili smo u karantinu kada smo saznali. Prvog dana su nam rekli da nije sa nama jer ima groznicu, drugog… »
Mihajlovićeve filmske lekcije: Feniksov let iz 1965. i 24 sebična igrača
Mozzart sport 27.12.2019
“Da je došao mesec dana kasnije sad bismo igrali u Seriji B“, kaže Blerim Džemaili. “Imam leukemiju, ali dobiću ovu bitku“, tako se 13. jula ove godine Siniša Mihajlović obratio javnosti, pa i igračima Bolonje sa kojima je par meseci ranije… »
Vesti dana »
Srbi iz Srbije ne mogu organizovano autobusom da dođu da glasaju na Kosovu bez dozvole
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Privedena žena osumnjičena da je pretila dekanki Filozofskog fakulteta u Nišu: Oglasio se MUP
Blic pre 9 satijoš 1 povezana