Povezane vesti
Kija slobu nazvala ALFA-SELJAČINOM?!
Svet & Skandal 28.12.2019
Kristina Kija Kockar na društvenim mrežama podelila je objavu koja je kao i inače zaintrigirala mnoge. Njeni pratioci su odmah pomislili da se radi o Slobi Radanoviću, a evo šta je Kija napisala: “Ako je Nina Dobrev prebolela Iana Somerhaldera… »
Sloba Radanović: Može da me proziva i da mi se smeje samo polusvet!
Svet plus 28.12.2019
Rat između bivšeg ljubavnog para Lune Đogani i Slobe Radanovića se nastavlja. Naime, Sloba Radanović je u jednom intervjuu brutalno prokomentarisao Lunu, jer ga je ona navodno osudila zbog veze sa Jelenom Đuričanin. Može da me proziva i da mi se… »
Luna i Sloba se ponovo prepucavaju, a Kija bez pardona: "preboleću alfa seljačinu"
Blic 28.12.2019
Kristina Kija Kockar trenutno se nalazi na turneji po Americi, a njen potez je iizazvao brojne spekulacije. Naime, Kija je na društvenoj mreži Instagram objavila stori u kom je poručila: - Ako je Nina Dobrev prebolela Iana Somerhaldera, onda i ja… »
Vesti dana »
Stanje povređenih u požaru u Barajevu: Jedan pacijent na veštačkoj ventilaciji, jedan pušten kući
RTV pre 40 minutajoš 10 povezanih
AP: teško da će se Kremlj uzbuđivati zbog Trampove pretnje novim sankcijama Rusiji
Politika pre 7 satijoš 10 povezanih
Od nedelje 21 stepen! Jutarnja sutra u minusu, a onda temperatura raste i raste, ali biće i snega i to u Beogradu! Detaljna vremenska prognoza do kraja januara
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
Ričard Grenel odgovorio kosovskom političaru: Zašto se niste ranije žalili na Bajdena?
Danas pre 13 satijoš 2 povezane