Повезане вести
Шок у Бијељини! Крстајић се повукао: "Уморио сам се од доказивања појединцима!"
Спортал блиц 28.12.2019
Младен Крстајић је поднео неопозиву оставку на место предсеника Радника из Бијељине. Уз поруку да резултати показују шта је и колико одрадио, је рекао збогом клубу из Републике Српске. За време вођења клуба од стране… »
Крстајић напустио Радник: Играће се у Бијељини и без мене
Вечерње новости 28.12.2019
Уморио сам се, али не од фудбала, већ од доказивања појединцима. Колико сам успешно радио, најбоље показују резултати, а Раднику желим сву срећу, рекао је Младен Крстајић. МЛАДЕН Крстајић, бивши селектор Србије, образложио је… »
Подлегао је притисцима: Младен Крстајић поднео оставку!
Хот спорт 28.12.2019
Некадашњи селектор репрезентације Србије је поднео оставку на место председника Радника из Бијељине. У разговору за портал ‘Аваз.ба‘ Крстајић је рекао да су притисци утицали на његову одлуку. – Притисци на клуб трајали су већ… »
Крстајић поднео оставку!
Спортске.нет 28.12.2019
Некадашњи селектор Србије Младен Крстајић је поднео оставку на председничко место. Младен Крстајић више није председник Фудбалског клуба Радник из Бијељине. Крстајићевом одласку са челног места Радника претходио је и одлазак… »
Вести дана »
ИДФ издао упозорење за евакуацију у Либану; Иран: Одговор на нову агресију превазићи ће очекивања непријатеља
РТС пре 1 сатјош 99 повезаних
Годишњица експлозије у Чернобиљу: Колико је жртава нуклеарне катастрофе
Бета пре 1 сатјош 38 повезаних
Бакингемска палата у паници након напада на Трампа: Разматрају да ли је безбедно да краљ Чарлс дође сутра у САД
Вечерње новости пре 1 сатјош 88 повезаних