Povezane vesti
Gudurić: U NBA se igra drugačija košarka, dobio sam savete od Bogdanovića i Bjelice
Večernje novosti 28.12.2019
Naglasili su mi da je najveća razlika u brzini i da nastavim da igram bez obzira na sve što se dešava na terenu - rekao je Marko. Privikava se Marko Gudurić još uvek na tempo i način igre u NBA ligi. U dresu Memfisa je pružio neke dobre partija… »
Gudurić: Bogdan i Bjelica mi ukazali koliko je NBA drugačiji
Mozzart sport 28.12.2019
Memfisov šuter otkrio prve utiske po odlasku u najjaču ligu sveta. Prvi meseci Marka Gudurića u NBA ligi prošli su u znaku privikavanja na uslove, ritam i kvalitet najjače lige sveta. Samim tim razumno je što je srpski reprezentativac dosadašnje… »
Gudurić: Hteo sam da igram za Željka i da osvojim EL
N1 Info 28.12.2019
Marko Gudurić je za turski portal Trendbasket pričao o svojoj prvoj NBA sezoni i uticaju Željka Obradovića i Fenerbahčea na njegovu karijeru. Posle dve sezone provedene u Fenerbahčeu, možda pomalo i neočekivano Marku Guduriću je stigao poziv koji… »
Vesti dana »
BLOG: Nakon velikog, mirnog skupa na Slaviji, incident ispred Skupštine, Nišlije šetnjom završile protest
N1 Info pre 5 minutajoš 55 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 9 satijoš 2 povezane
Studenti i građani okupili su se na trgu Slavija na mirnom protestu (FOTO)
Novi magazin pre 1 satjoš 20 povezanih