Povezane vesti
Manić: "Najzajebaniji lik" iz Srpske desnice pretio da će mi pucati u glavu VIDEO
Vranje news 28.12.2019
Dvojica od "najzajebanijih" iz Srpske desnice Miše Vacića pretili su da će mi pucati u glavu u jednom ugostiteljskom objektu u Vranju, izjavio je u subotu lider Jedinstvene Srbije (JS) u Vranju i potpredsednik te stranke Dejan Manić. On je, govoreći na… »
Manda: Pretili mi da će mi pucati u glavu (video)
OK radio 28.12.2019
Dvojica od „najzajebanijih“ iz Srpske desnice su mi u ugostiteljskom objektu pretili da će mi pucati u glavu, izjavio je predsednik Gradskog odbora Jedinstvene Srbije (JS) u Vranju Dejan Manić Manda na vanrednoj konferenciji za novinare. Manić tvrdi da… »
Vesti dana »

Upozorenje na nepogodno vreme u Srbiji sa pljuskovima, grmljavinom i jakim vetrom
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 31 povezana

Odalović i Linta: Hrvatska krije istinu o “Oluji”, prognani Srbi i dalje se bore za svoja prava
Vesti online pre 1 satjoš 41 povezana

Kreće odbrojavanje roka Kremlju, Trampov čovek stiže u Moskvu! Predsednik SAD potvrdio da su nuklearne podmornice raspoređene "Znate, to su prepredeni likovi"
Kurir pre 18 minutajoš 23 povezane

Uefa sve zbunila pred žreb Crvene zvezde u Ligi šampiona: Ovo je konačan spisak rivala
Mondo pre 1 satjoš 19 povezanih

Velika akcija POJAČANE KONTROLE SAOBRAĆAJA - U fokusu prekršaj koji je najveći problem bezbednosti na našim putevima
InfoKG pre 1 satjoš 13 povezanih