Povezane vesti
Ovako je crnogorski premijer bežao iz skupštine: A prkosio da će ostati dok se ne izglasa Zakon o veroispovesti (VIDEO)
Kurir 29.12.2019
Premijer Crne Gore Duško Marković rekao je tokom rasprave u crnogorskoj skupštini da će ostati sam "na mestu koje mu pripada" dok ne bude izglasan Zakon o slobodi veroispovesti. Međutim, pojavio se snimak koji ga je demantovao. Međutim, portal In4s… »
Duško Marković beži iz Skupštine Crne Gore /video/
Sputnik 29.12.2019
„Ja ću ostati sam, na ovom mestu koje mi pripada, pa na mene udarite“, poručio je u toku rasprave o Zakonu o slobodi veroispovesti premijer Crne Gore Duško Marković. Nakon nekoliko sati, čini se nije bio tako „hrabar“, konstatuje portal… »
Duško Marković rekao da će ostati do kraja uz svoje ministre, pa pobegao iz Skupštine (video)
Večernje novosti 29.12.2019
Premijer Crne Gore tokom rasprave o Zakonu o veroispovesti obećao da će ostati sam na svom mestu, što je ubrzo pogazio. Ja ću ostati sam, na ovom mestu koje mi pripada, pa na mene udarite, poručio je u toku rasprave o Zakonu o slobodi veroispovesti… »
Pogledajte kako "hrabri" Duško Marković beži iz skupštine (video)
Srbija danas 29.12.2019
Nakon par sati, čini se nije bio tako "hrabar" Ja ću ostati sam, na ovom mestu koje mi pripada, pa na mene udarite, poručio je u toku rasprave o "Zakonu" o slobodi veroispovesti premijer Duško Marković. Nakon par sati, čini se nije bio tako… »
Umesto na grupu koja je blokirala magistralu, policajac ispalio suzavac na kolege: “Stručna” intervencija policije u…
Večernje novosti 28.12.2019
Jedan od policajaca odmah je počeo da ispira oči vodom. PRILIKOM intervencije policije u Beranama i bacanja suzavca na grupu mladića koji su pokušali da blokiraju put ka Bijelom Polju i Rožajama, došlo je do incidenta, saznaju Novosti. Policija je… »
Vesti dana »
„Tragedija je mogla da bude sprečena“: Insajder analizirao izveštaj veštačenja srušene nadstrešnice
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Bisljimi: U januaru se očekuje prvi sastanak zajedničke komisije za pitanja nestalih
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
BBC News pre 5 satijoš 1 povezana
Prijem ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Prekinuta serija Partizana u Evroligi: Posle Budućnosti i Asvel slavio u „Areni“
Danas pre 5 satijoš 2 povezane