Povezane vesti
Razmena zarobljenika na istoku Ukrajine (FOTO)
Politika 29.12.2019
Gorlovka - Ukrajinske snage i proruski pobunjenici na istoku zemlje razmenjuju zarobljenike kao korak ka okončanju petogodišnjeg rata. Vlasti na istoku Ukrajine su predale Kijevu 52 zarobljenika, a ukrajinske vlasti 60. Očekuje se razmena ukupno 142… »
Ukrajina razmenila zarobljenike sa pobunjenicima na istoku
Slobodna Evropa 29.12.2019
Ukrajinske snage i proruski pobunjenici na istoku te zemlje razmenili su u nedelju zarobljenike, što je korak ka okončanju petogodišnjeg rata. Da je razmena završena potvrđeno je i na Tviter stranici ukrajinskog Predsedništva. „Međusobna razmena… »
Obavljena razmena zarobljenika u Ukrajini
N1 Info 29.12.2019
Proruski borci iz Donbasa i Ukrajina okončali su razmenu 200 zarobljenika, saopšteno je iz kabineta predsednika Ukrajine. Danas su razmenjeni svi preostali zarobljenici nakon pet godina sukoba. U saopštenju se navodi da je 76 ukrajinskih zarobljenika… »
Ukrajina i proruski separatisti okončali razmenu 200 zarobljenika
Blic 29.12.2019
Proruski borci iz Donbasa i Ukrajine okončali su danas razmenu 200 zarobljenika, saopšteno je iz kabineta predsednika Ukrajine. Danas su razmenjeni svi preostali zarobljenici nakon pet godina sukoba. U saopštenju se navodi da je 76 ukrajinskih… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Uprava Beogradskog univerziteta danas odgovara Vučiću, zakazan protest u Kragujevcu: „Ako jedan od nas dobije otkaz, svi ćemo da damo otkaz“
Nova pre 6 minutajoš 19 povezanih
„Neka sam ja sve morao da istrpim, takva mi je, valjda, karma“: Kako je Teofil Pančić govorio za Nova.rs
Nova pre 11 minutajoš 33 povezane
Novi američki nameti na kineske proizvode stupili na snagu, Peking uzvraća kontramerama
Danas pre 41 minutajoš 34 povezane