Povezane vesti
Monika stigla u bolnicu umotana u ćebe, ošišane kose, roditelji jedva čekaju prvi susret (foto)
Blic 29.12.2019
Monika K., koju je pre devet dana oteo Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, stigla je u nišku bolnicu. Devojčica je pronađena danas u napuštenoj vikendici i u svesnom je stanju. Ona je prebačena u KC Niš. Roditelji su stigli u bolnicu i… »
Prva fotografija! Ovako izgleda mala Monika posle 10 dana otmice! Dete ošišano i umotano u ćebe dovezeno u bolnicu
Kurir 29.12.2019
Mala Monika Karimanović posle 10 dana potrage pronađena je živa! Ona nema vidljive povrede i prebačena je u KC Niš. Uskoro će roditelji doći kod nje, a sa majkom se već čula. Kurir.rs/Pink POGLEDAJTE BONUS VIDEO: Kurir Autor: Kurir… »
Monstrum je ošišao Moniku do glave: Napravio joj mnogobrojne modrice i podlive
Večernje novosti 29.12.2019
Monika Karimanović (12) je zadržana na Dečijoj hirurgiji u Kliničkom centru u Nišu i kako smo saznali dobro se oseća. Monika Karimanović (12) je zadržana na Dečijoj hirurgiji u Kliničkom centru u Nišu i kako smo saznali dobro se oseća. Ona je pronađena u… »
Monikin otac za Kurir: Presrećan sam, idem da vidim svoje dete! Rekli su mi da je dobro!
Kurir 29.12.2019
Robert Karimanović, otac male Monike, stigao je u Klinički centar u Nišu. On je za Kurir rekao da upravo ide da vidi svoju ćerku. - Presrećan sam što je pronađena moja Monika. Najvažnije je da je ona živa. Rekli su mi da je dobro. Idem sad da je vidim… »
Vesti dana »
Sankcije NIS-u: Rusi 'spremni da prepuste kontrolu trećem licu', kaže srpska ministarka energetike
BBC News pre 38 minutajoš 26 povezanih
Protest studenata protiv rušenja zgrade Generalštaba, zaustavljen saobraćaj
NIN pre 23 minutajoš 10 povezanih
U Srbiji se danas obeležava državni praznik: Dan primirja u Prvom svetskom ratu
Glas Šumadije pre 3 satajoš 30 povezanih
Vremenska prognoza za utorak, 11. novembar: Umereno oblačno, pre podne sa slabom kišom
Beta pre 1 satjoš 21 povezana