Povezane vesti

Monika stigla u bolnicu umotana u ćebe, ošišane kose, roditelji jedva čekaju prvi susret (foto)

Monika stigla u bolnicu umotana u ćebe, ošišane kose, roditelji jedva čekaju prvi susret (foto)

Blic 29.12.2019
Monika K., koju je pre devet dana oteo Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, stigla je u nišku bolnicu. Devojčica je pronađena danas u napuštenoj vikendici i u svesnom je stanju. Ona je prebačena u KC Niš. Roditelji su stigli u… »
Prva fotografija! Ovako izgleda mala Monika posle 10 dana otmice! Dete ošišano i umotano u ćebe dovezeno u bolnicu

Prva fotografija! Ovako izgleda mala Monika posle 10 dana otmice! Dete ošišano i umotano u ćebe dovezeno u bolnicu

Kurir 29.12.2019
Mala Monika Karimanović posle 10 dana potrage pronađena je živa! Ona nema vidljive povrede i prebačena je u KC Niš. Uskoro će roditelji doći kod nje, a sa majkom se već čula. Kurir.rs/Pink POGLEDAJTE BONUS VIDEO: Kurir Autor: Kurir… »
Monstrum je ošišao Moniku do glave: Napravio joj mnogobrojne modrice i podlive

Monstrum je ošišao Moniku do glave: Napravio joj mnogobrojne modrice i podlive

Večernje novosti 29.12.2019
Monika Karimanović (12) je zadržana na Dečijoj hirurgiji u Kliničkom centru u Nišu i kako smo saznali dobro se oseća. Monika Karimanović (12) je zadržana na Dečijoj hirurgiji u Kliničkom centru u Nišu i kako smo saznali dobro se oseća. Ona je… »
Monikin otac za Kurir: Presrećan sam, idem da vidim svoje dete! Rekli su mi da je dobro!

Monikin otac za Kurir: Presrećan sam, idem da vidim svoje dete! Rekli su mi da je dobro!

Kurir 29.12.2019
Robert Karimanović, otac male Monike, stigao je u Klinički centar u Nišu. On je za Kurir rekao da upravo ide da vidi svoju ćerku. - Presrećan sam što je pronađena moja Monika. Najvažnije je da je ona živa. Rekli su mi da je dobro. Idem sad da je… »

Vesti dana »