Повезане вести

Криминолог открива: Малчански берберин има "кастрациони комплекс". Ако носи оружје, неће употребити

Криминолог открива: Малчански берберин има "кастрациони комплекс". Ако носи оружје, неће употребити

Телеграф 29.12.2019
Јовановић је показао да је психопата, али не и убица. Нинослав Јовановић (46) познатији као Малчански берберин, који је отео малу Монику Каримановић (12), а коју је вечерас пронашла полиција у селу код Сврљига, наставиће да бежи… »
Пронађена отета Моника Каримановић (12), Малчански берберин у бекству

Пронађена отета Моника Каримановић (12), Малчански берберин у бекству

Телеграф 29.12.2019
Девојчица је добро, комуникативна је и збринута. Девојчица Моника Каримановић (12), која је нестала пре 10 дана, а за чију отмицу је осумњичен Нинослав Јовановић, управо је пронађена жива, док је Малчански берберин, тренутно у… »
Јурић: Озбиљно сам био забринут за Моникин живот

Јурић: Озбиљно сам био забринут за Моникин живот

Телеграф 29.12.2019
Захвалан сам свима који су се укључили у потрагу. Игор Јурић, оснивач Фондације "Тијана Јурић", која носи име по његовој ћерки коју је зверски убио Драган Ђурић, после вести да је Моника Каримановић (12) пронађена и да је жива… »
Прва фотографија пронађене Монике: Девојчица увијена у ћебад у возилу Хитне помоћи

Прва фотографија пронађене Монике: Девојчица увијена у ћебад у возилу Хитне помоћи

Телеграф 29.12.2019
Њен отмичар је и даље у бекству. Моника Каримановић (12) за којом је протеклих 10 дана трагала цела Србија, пронађена је данас у Пасјачи, у близини Сврљига. Како Телеграф.рс сазнаје, девојчицу је најпре збринула Хитна помоћ… »
Откривена кућа за коју верују да је скровиште Малчанском берберину: Пронађени кључеви, храна...

Откривена кућа за коју верују да је скровиште Малчанском берберину: Пронађени кључеви, храна...

Телеграф 29.12.2019
Бака, власница те куће, тврди да је нека преметачина извршена на њеном имању. Потрага за Моником Каримановић (12) траје већ 10 дана, а њу је како је навела полиција, 20. децембра отео Малчански берберин, силоватељ повратник… »

Вести дана »