Povezane vesti
"Plači sad, da ti bude lakše": Emotivna reakcija Monikine majke kad je saznala da joj je ćerka živa
Telegraf 29.12.2019
Aleksandra, majka male Monike Karimanović u suzama se po prvi put ogasila u javnosti, a sa mužem se pred kamerama izgrlila. Aleksandra, majka male Monike Karimanović u suzama se prvi put ogasila u javnosti, nakon što je njena ćerka pronađena… »
"Skupila sam hrabrosti da ne plačem, ali ona plače": Majka otkrila o čemu je razgovarala sa Monikom
Telegraf 29.12.2019
Aleksandri Karimanović oči pune suza. Nakon što je desetog dana potrage pronađena Monika Karimanović (12) iz mesta Suvi Dol kod Niša, društvenim mrežama širi se snimak njene majke Aleksandre, koja je tek saznala da joj je ćerka spasena iz ruku… »
Monikina majka: Čula sam se sa njom. Moje jedino čedo. Moje malo dete. Traži da me zagrli /video/
Sputnik 29.12.2019
Monika Karimanović je pronađena, potvrdio je Sputnjiku ministar policije Nebojša Stefanović. „Novosti“ javljaju da se Monika trenutno nalazi u Kliničkom centru u Nišu, gde se obavljaju pregledi. „Tražila je da vidi mamu“, rekla je uplakana… »
Vesti dana »
(Video, foto) sav javni prevoz u Beogradu besplatan od 1.: Januara! Šapić: "Nema plaćanja karata, nema ni mesečnih karata"
Blic pre 2 satajoš 29 povezanih
Forbs: Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih
Uhapšen osumnjičeni za ubistvo visokopozicioniranog ruskog generala
Al Jazeera pre 3 satajoš 21 povezana