Povezane vesti

Nastavljena potraga za Ninoslavom Jovanovićem

Nastavljena potraga za Ninoslavom Jovanovićem

RTS 30.12.2019
I dalje traje potraga za Ninoslavom Jovanovićem, osumnjičenim za otmicu male Monike Karimanović, koja je juče pronađena u ataru sela Pasjača. Policija je okružila selo Malču zbog sumnje da se u on krije u ataru tog sela. Nastavljena je potraga za… »
Uživo helikopteri nadleću Pasjaču! Žandarmerija spremna i u oreovcu! Da li se ovde krije Malčanski berberin? Kurir TV

Uživo helikopteri nadleću Pasjaču! Žandarmerija spremna i u oreovcu! Da li se ovde krije Malčanski berberin? Kurir TV

Kurir 30.12.2019
Nastavlja se potraga za Malčanskim berberinom. 14.10 Sumnjivo još jedno selo Punktovi policije postavljeni i kod sela Oreovac. Kreće se u pretragu terena. 14.03 Dva helikoptera upravo nadleću Pasjaču i Oreovac 13.54 Helikopter nadleće Pasjaču… »
"Verovali smo sve vreme da je živa": Brat otete devojčice: "Majka je stalno plakala, tata i ja smo tražili Moniku svakog…

"Verovali smo sve vreme da je živa": Brat otete devojčice: "Majka je stalno plakala, tata i ja smo tražili Moniku svakog…

Blic 30.12.2019
Nemanja, brat Monike Karimanović (12) kaže da je porodica sve vreme verovala da je ona živa. - Majka je plakala svakog dana, samo je jednom išla s nama da traži, a tata svakog dana. Javio nam je inspektor da je pronađena. Rekao da je Monika pored… »
Rebić: Otmičar devojčice će uskoro biti pronađen, naoružan je pa je potreban oprez

Rebić: Otmičar devojčice će uskoro biti pronađen, naoružan je pa je potreban oprez

Radio 021 30.12.2019
Policija i dalje traga za Ninoslavom Jovanovićem koji je osumnjičen za otmicu 12-ogodišnje Monike Karimanović, koja je juče pronađena u ataru sela Svrljiški Miljkovac. Nastavljena je potraga u rejonu sela Pasjača gde je juče pronađena Monika i… »
Malčanski Berberin devojčicu držao u kući svoje majke! Monikine prve reči: Zovite mamu, hoću moju mamu!

Malčanski Berberin devojčicu držao u kući svoje majke! Monikine prve reči: Zovite mamu, hoću moju mamu!

Kurir 30.12.2019
Monstrum: Ninoslav Jovanović, za kojim je tragala Srbija, juče po podne pustio je devojčicu koju je 20. decembra oteo na putu do škole, pa nastavio da beži policiji. Monika Karimanović (12), koju je 20. decembra oteo silovatelj Ninoslav Jovanović… »
Ukrao hranu, mesecima učio puteve i pravio tajna skrovišta: Kako je Malčanski berberin do detalja isplanirao otmicu male…

Ukrao hranu, mesecima učio puteve i pravio tajna skrovišta: Kako je Malčanski berberin do detalja isplanirao otmicu male…

Blic 30.12.2019
Potraga za dvanaestogodišnjom Monikom K. koju je oteo Ninoslav Jovanović, poznat kao Malčanski berberin, trajala je od 20. do 29. decembra, a saznanja u istrazi ukazuju da se kidnaper mesecima dobro pripremao za otmicu devojčice, ali i boravak u… »
Deda male Monike: Zadovoljan sam i zahvalan kao da se ponovo rodila

Deda male Monike: Zadovoljan sam i zahvalan kao da se ponovo rodila

Blic 29.12.2019
Ja sam oduševljen i smatram da je moja Monika ponovo rođena - kaže za "Blic" Miodrag Sulejmanović, deda Monike K. (12). U kući porodice devojčice, koju je pre devet dana oteo Ninoslav Jovanović poznatiji kao Malčanski berberin, vlada smej, ali i… »
9 Dana neopisive drame: Malčanski berberin devojčicu oteo na putu do škole, pa je danima krio po skrovištima, napuštenim…

9 Dana neopisive drame: Malčanski berberin devojčicu oteo na putu do škole, pa je danima krio po skrovištima, napuštenim…

Blic 29.12.2019
Dvanaestogodišnja Monika K. iz Suvog Dola kod Niša, koju je oteo višestruki silovatelj Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, pronađena je posle punih devet dana opsežne policijske potrage. Devojčica je nakon devet dana pronađena… »

Vesti dana »