Повезане вести

Вратио се у "Задругу" са намером да јој направи бебе! Такмичар обећао се*с пред камерама, а напољу га гледа син!

Вратио се у "Задругу" са намером да јој направи бебе! Такмичар обећао се*с пред камерама, а напољу га гледа син!

Ало 30.12.2019
Навалио... Сани Ибраимов из групе "Трик ФКС", захваљујући гласовима гледалаца, вратио се у "Задругу". Денсер је пред повратак у ријалити обећао да ће овог пута пред камерама имати сексуални однос са супругом Наталијом. Зола у… »
Ђедовић отворио Тари очи: Матејина породица ово није смела да уради?

Ђедовић отворио Тари очи: Матејина породица ово није смела да уради?

Ало 30.12.2019
Ужас! Марко Ђедовић одлучио да отворио очи Тари Симов и скрене јој пажњу да Матејини родитељи не подржавају њихову везу. - И ја сам болесно љубоморна и сумњам да се нешто чудно дешава са родитељима - рекла је Тара. Зола у… »
Миљана Кулић напустила Задругу?! Завршила у болници због овога

Миљана Кулић напустила Задругу?! Завршила у болници због овога

Ало 30.12.2019
Није ту већ четири дана. У току данашњег дана, док је улазио у рехабилитацију са Лазаром Чолићем, Марко Јањушевић је коментарисао Миљану Кулић. Зола у никад горем окршају са Кулићкама: "Сврш*вао сам ти у ш*пак и у уста!"… »
Задругари остали без речи када су чули ко је нови вођа! Спрема им се пакао (ВИДЕО)

Задругари остали без речи када су чули ко је нови вођа! Спрема им се пакао (ВИДЕО)

Ало 30.12.2019
Хаос. Време је за смену страже, с обзиром на то да је Раде Лазић синоћ напустио ријалити и именовао новог вођу. Зола у никад горем окршају са Кулићкама: "Сврш*вао сам ти у ш*пак и у уста!" Обезбеђење немоћно! (ВИДЕО) 01.01.2020… »
Ермина и Гаги закопали ратне секире: Имају план за Нову годину, све пуца од љубави

Ермина и Гаги закопали ратне секире: Имају план за Нову годину, све пуца од љубави

Ало 30.12.2019
Недавно су имали жестоку свађу. Однос актуелних задругара Гагија Ђоганија и Ермине Пашовић такође је често једна од тема у Белој кући током састанака за црним столом, али и међу задругарима. Ермина је у "Задругу" ушла као девојка… »
Милица Кемез грцала у сузама: Где сте били када сам била гладна и жедна (ВИДЕО)

Милица Кемез грцала у сузама: Где сте били када сам била гладна и жедна (ВИДЕО)

Ало 30.12.2019
Бесна. Милица Кемез је одмах напустила Белу кућу после понижења које је доживела од своје породице, јер јој нису послали новогодишње поклоне, а ни честитку. Она је отишла у економско двориште где је поново бризнула у плач, а… »
Учесница напустила "Задругу"? Сестра јој пред свима забола нож у леђа

Учесница напустила "Задругу"? Сестра јој пред свима забола нож у леђа

Ало 30.12.2019
Није јој било добро! Када се завршило гледање новогодишњих честитки, Милица Кемез је почела да плаче и да драми због тога што није видела своје најближе, а задругари су одмах кренули да је теше. - Зашто мени не? Зашто? Нећу… »
Након дуплирања гласова, он је синоћ напустио "Задругу"!

Након дуплирања гласова, он је синоћ напустио "Задругу"!

Ало 30.12.2019
Заувек рекао довиђења! Раде Лазић је синоћ избачен из ријалитија "Задруга". Он је имао мање гласова од Мионе Јовановић, која му је била супарница у дуелу. Миона је победила у игри и због тога су њој дуплирани гласови. Након… »
"Где су били сви кад сам била гладна": Милица Кемез доживела нервни слом због своје породице

"Где су били сви кад сам била гладна": Милица Кемез доживела нервни слом због своје породице

Телеграф 30.12.2019
Милица је била повређена, јер једина од своје породице није добила честитку, као ни поклон за Нову годину. Милица Кемез имала је нервни слом након што јој њена породица није послала новогодишње поклоне, као ни честитку којом би… »
После игре је све било јасно: Овај учесник Задруге је напустио ријалити

После игре је све било јасно: Овај учесник Задруге је напустио ријалити

Телеграф 30.12.2019
У дуелу су били Миона Јовановић и Раде Лазић. Синоћ је у " Задрузи" одржано избацивање. У дуелу су били Миона Јовановић и Раде Лазић, а њих двоје су се прво надметали игри. Победила је Миона, којој су дуплирани гласови. На… »

Вести дана »