Povezane vesti
Nakon dupliranja glasova, on je sinoć napustio "Zadrugu"!
Alo 30.12.2019
Zauvek rekao doviđenja! Rade Lazić je sinoć izbačen iz rijalitija "Zadruga". On je imao manje glasova od Mione Jovanović, koja mu je bila suparnica u duelu. Miona je pobedila u igri i zbog toga su njoj duplirani glasovi. Nakon dupliranja, za mladu… »
Učesnica napustila "Zadrugu"? Sestra joj pred svima zabola nož u leđa
Alo 30.12.2019
Nije joj bilo dobro! Kada se završilo gledanje novogodišnjih čestitki, Milica Kemez je počela da plače i da drami zbog toga što nije videla svoje najbliže, a zadrugari su odmah krenuli da je teše. - Zašto meni ne? Zašto? Neću, pustite me… »
Đedović otvorio Tari oči: Matejina porodica ovo nije smela da uradi?
Alo 30.12.2019
Užas! Marko Đedović odlučio da otvorio oči Tari Simov i skrene joj pažnju da Matejini roditelji ne podržavaju njihovu vezu. - I ja sam bolesno ljubomorna i sumnjam da se nešto čudno dešava sa roditeljima - rekla je Tara. Zola u nikad gorem… »
Vratio se u "Zadrugu" sa namerom da joj napravi bebe! Takmičar obećao se*s pred kamerama, a napolju ga gleda sin!
Alo 30.12.2019
Navalio... Sani Ibraimov iz grupe "Trik FX", zahvaljujući glasovima gledalaca, vratio se u "Zadrugu". Denser je pred povratak u rijaliti obećao da će ovog puta pred kamerama imati seksualni odnos sa suprugom Natalijom. Zola u nikad gorem okršaju sa… »
Zadrugari ostali bez reči kada su čuli ko je novi vođa! Sprema im se pakao (VIDEO)
Alo 30.12.2019
Haos. Vreme je za smenu straže, s obzirom na to da je Rade Lazić sinoć napustio rijaliti i imenovao novog vođu. Zola u nikad gorem okršaju sa Kulićkama: "Svrš*vao sam ti u š*pak i u usta!" Obezbeđenje nemoćno! (VIDEO) 01.01.2020. 09:45 -… »
Miljana Kulić napustila Zadrugu?! Završila u bolnici zbog ovoga
Alo 30.12.2019
Nije tu već četiri dana. U toku današnjeg dana, dok je ulazio u rehabilitaciju sa Lazarom Čolićem, Marko Janjušević je komentarisao Miljanu Kulić. Zola u nikad gorem okršaju sa Kulićkama: "Svrš*vao sam ti u š*pak i u usta!" Obezbeđenje… »
Milica Kemez grcala u suzama: Gde ste bili kada sam bila gladna i žedna (VIDEO)
Alo 30.12.2019
Besna. Milica Kemez je odmah napustila Belu kuću posle poniženja koje je doživela od svoje porodice, jer joj nisu poslali novogodišnje poklone, a ni čestitku. Ona je otišla u ekonomsko dvorište gde je ponovo briznula u plač, a Tara Simov i Mateja… »
Ermina i Gagi zakopali ratne sekire: Imaju plan za Novu godinu, sve puca od ljubavi
Alo 30.12.2019
Nedavno su imali žestoku svađu. Odnos aktuelnih zadrugara Gagija Đoganija i Ermine Pašović takođe je često jedna od tema u Beloj kući tokom sastanaka za crnim stolom, ali i među zadrugarima. Ermina je u "Zadrugu" ušla kao devojka Baneta Čolaka… »
"Gde su bili svi kad sam bila gladna": Milica Kemez doživela nervni slom zbog svoje porodice
Telegraf 30.12.2019
Milica je bila povređena, jer jedina od svoje porodice nije dobila čestitku, kao ni poklon za Novu godinu. Milica Kemez imala je nervni slom nakon što joj njena porodica nije poslala novogodišnje poklone, kao ni čestitku kojom bi joj ukazali na… »
Posle igre je sve bilo jasno: Ovaj učesnik Zadruge je napustio rijaliti
Telegraf 30.12.2019
U duelu su bili Miona Jovanović i Rade Lazić. Sinoć je u " Zadruzi" održano izbacivanje. U duelu su bili Miona Jovanović i Rade Lazić, a njih dvoje su se prvo nadmetali igri. Pobedila je Miona, kojoj su duplirani glasovi. Na kraju, Jovanovićeva je… »
Vesti dana »

Milivojević: DS nije i neće učestvovati u pregovorima i predlogu prelazne Vlade koja uključuje vlast
Beta pre 7 satijoš 33 povezane

Dekan fizičkog fakulteta ministarki: Dođite i uhapsite ceo fakultet!
Serbian News Media pre 3 satajoš 26 povezanih

Kokanović: Načelnik Mačvanskog okruga automobilom naleteo na decu, među njima bile i moje ćerke
N1 Info pre 5 satijoš 19 povezanih

Genasys tvrdi da u Beogradu nije korišten LRAD uređaj, ali se poziva na izvještaj Earshota
Al Jazeera pre 10 satijoš 31 povezana