Повезане вести
Пијаца од 12.000 квадрата на Палилули - за Весића хит, али се не допада свима
Н1 Инфо 30.12.2019
Реконструисана Палилулска пијаца, чије се отварање одлагало неколико пута, данас је, након скоро две године, почела да ради. За овај објекат, који се простире на четири нивоа, величине 12 хиљада квадрата, издвојено је милијарду… »
Расправа Весића на конференцији за новинаре на отварању Палилулске пијаце
Н1 Инфо 30.12.2019
Реконструисана Палилулска пијаца, чије се отварање ове године одлагало у неколико наврата, отворена је након скоро две године радова. Током отварања пијаце, заменик градоначелника Горан Весић је ушао у расправу са једним од… »
Свечано отворена новоизграђена Палилулска пијаца
РТС 30.12.2019
У Београду је свечано отворена новоизграђена Палилулска пијаца. Пијаца се простире на више од 12.000 квадрата, има два нивоа паркинга са 80 места, 50 тезги за воће и поврће и велики супермаркет. Пијацу су отворили заменик… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 2 сатајош 1 повезана

Сад: увеле санкције највећим руским нафтним компанијама: Огласио се амерички министар и осудио потезе Москве
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане