Povezane vesti
"Nemojte da me bijete" Policajac koji je našao Moniku u kući strave svedoči o prvom susretu sa njom i njenim rečima
Kurir 30.12.2019
Inspektor PU Niš Zlatko Novović prvi je policajac koji je video Moniku Karimanović u kući u selu Pasjača. On kaže da ju je iz policijske baze javljeno da je građanin prijavio da je video nekog muškarca kako iskače kroz prozor njegove kuće. Koji minut… »
"Jesi li ti Monika? Jesam, molim Vas, nemojte da me bijete" Hrabri inspektor koji je spasio devojčicu iz kandži Malčanskog…
Blic 30.12.2019
"Vrata su bila odškrinuta a prostorija zamračena. Kada sam ušao u sobu ugledao sam devojčicu kako mirno sedi na krevetu, uznemirena i uplašena. Pitao sam je: “jesi li ti Monika?” Rekla je: “Jesam, molim Vas nemojte da me bijete". Ovim rečima Zlatko… »
Vesti dana »

Pritvor zbog korupcije: "Zamislite reakciju birača SNS kad čuju da su ministri na jednom poslu 'sklonili' toliki novac"
N1 Info pre 22 minutajoš 77 povezanih

Masovno trovanje na slavi u Pavlovcu Dvoje dece zadržano u bolnici
Dnevnik pre 3 satajoš 28 povezanih

"Ovog datuma putujem u Kinu, biće verovatno Putin, a možda i Tramp": Vučić obišao porodicu proteranu iz Knina u Banstolu (foto/video)
Blic pre 12 minutajoš 41 povezana

Vučić: U septembru putujem u Kinu, možda se tamo sastajem i sa Putinom i Trampom
Sputnik pre 2 minutajoš 22 povezane

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog nevremena, grad i pljuskovi u Moravičkom okrugu, širenje nepogoda na jug
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 53 povezane