Povezane vesti

"To mi je najteže padalo...": Aleksandra Prijović iskreno kroz šta je prolazila u prošlosti

"To mi je najteže padalo...": Aleksandra Prijović iskreno kroz šta je prolazila u prošlosti

Telegraf 30.12.2019
- Mislim da je bolje da se ljudi razvedu ako ne mogu zajedno - rekla je Aleksandra. Pevačica Aleksandra Prijović (24) iskreno je govorila o razvodu svojih roditelja, koji se desio kada je ona imala svega samo tri godine. Aleksandra je gostovala u emisiji… »
Aleksandra Prijović: Bilo mi je teško, za praznike sam uvek morala da biram

Aleksandra Prijović: Bilo mi je teško, za praznike sam uvek morala da biram

Mondo 30.12.2019
Pevačica progovorila o detinjstvu. Pevačica progovorila o detinjstvu. Aleksandra Prijović je u srećnom braku sa pastorom Lepe Brene, Filipom Živojinovićem, a par je u martu ove godine dobio i svoje prvo dete - sina Aleksandra. Pevačica je sada govorila o… »
"Uvek mi je bilo teško zbog toga": Aleksandra Prijović podelila detalj iz prošlosti

"Uvek mi je bilo teško zbog toga": Aleksandra Prijović podelila detalj iz prošlosti

Blic 30.12.2019
Aleksandra Prijović progovorila je o razvodu roditelja koji se desio kada je pevačica imala svega tri godine. - Ja mislim da je bolje da se ljudi razvedu ako ne mogu zajedno - istakla je Aleksandra, dodajući da razume roditelje zbog čega su doneli takvu… »

Vesti dana »