Povezane vesti
"To mi je najteže padalo...": Aleksandra Prijović iskreno kroz šta je prolazila u prošlosti
Telegraf 30.12.2019
- Mislim da je bolje da se ljudi razvedu ako ne mogu zajedno - rekla je Aleksandra. Pevačica Aleksandra Prijović (24) iskreno je govorila o razvodu svojih roditelja, koji se desio kada je ona imala svega samo tri godine. Aleksandra je gostovala u emisiji… »
Aleksandra Prijović: Bilo mi je teško, za praznike sam uvek morala da biram
Mondo 30.12.2019
Pevačica progovorila o detinjstvu. Pevačica progovorila o detinjstvu. Aleksandra Prijović je u srećnom braku sa pastorom Lepe Brene, Filipom Živojinovićem, a par je u martu ove godine dobio i svoje prvo dete - sina Aleksandra. Pevačica je sada govorila o… »
"Uvek mi je bilo teško zbog toga": Aleksandra Prijović podelila detalj iz prošlosti
Blic 30.12.2019
Aleksandra Prijović progovorila je o razvodu roditelja koji se desio kada je pevačica imala svega tri godine. - Ja mislim da je bolje da se ljudi razvedu ako ne mogu zajedno - istakla je Aleksandra, dodajući da razume roditelje zbog čega su doneli takvu… »
Vesti dana »
Kosovo: Prema preliminarnim rezultatima izbora Samoopredelenje dobija 48 poslanika
Danas pre 18 minutajoš 60 povezanih
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 58 minutajoš 43 povezane
CNN: Amerikanci pogodili indijski brod?! Pogledajte akciju spasavanja mornara sa plovila (video)
Kurir pre 33 minutajoš 29 povezanih
Zemljotres na početku školske godine na Filipinima, najmanje 19 mrtvih i više od 100 povređenih
BBC News pre 53 minutajoš 48 povezanih
Voda u Gornjem Milanovcu, Čačku i Lučanima ispravna, ukinute vanredne situacije
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 24 povezane