Повезане вести
Вучић о Звездином неодласку у Подгорицу: Разговарао сам са Човићем, нисмо могли да им дамо гаранције
Телеграф 30.12.2019
Председник Србије упитан је да прокоментарише тензије на кошаркашком небу регионалне лиге. Председник Србије Александар Вучић осврнуо се на данашњи неодлазак кошаркаша Црвене звезде у Подгорицу на меч са екипом Будућности… »
Човић: Нисмо хтели ризик, инциденти нису могли да се искључе
Студио Б 30.12.2019
Први човек кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић рекао је данас да нико из клуба није хтео да сноси безбедносни ризик и оде на меч у Подгорицу против Будућности. Кошаркаши Црвене звезде нису отпутовали данас за Подгорицу… »
Директор Звезде открио како је изгледао телефонски разговор са Боканом!
Телеграф 30.12.2019
Филип Сунтурлић се чуо са председником Будућности, али није успео да му објасни да утакмица не треба да се игра. Филип Сунтрулић, директор КК Црвена звезда објаснио је да се чуо телефонским путем са председником Будућности… »
Вести дана »

Армин Синанчевић остао испао са СП, па поручио: "Да сам ушао у финале, био сам спреман за много више..."
Телеграф пре 1 сатјош 8 повезаних

Избори на Косову се ближе, а Приштина додаје гас: Притисци, инциденти и политички инжењеринг на делу: Курти Србе користи као мету за поткусуривање
Блиц пре 53 минутајош 1 повезана

Сремска Митровица: Данас сунчано и топло, а у недељу киша и снажно невреме
Озон пре 3 сатајош 5 повезаних

Решена велика дилема: Ево ко има предност у саобраћају: Бицикл, тротинет, аутомобил, и где су међу њима пешаци
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

(Мапе) стиже права јесен, температура пада за 16 степени! Овог датума имаћемо право захлађење, а онда наступа бабље лето
Блиц пре 13 минутајош 1 повезана