Povezane vesti
Stefanović: Ako se Vučić povuče, idem i ja
N1 Info 31.12.2019
Ušao sam u politiku zbog Vučića i sve važnije funkcije sam dobio na njegov predlog i dok on smatra da ima smisla da radimo ovo, ja ću da radim i da se zajedno borim sa njim, izjavio je potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša… »
Stefanović: Srbija je bezbedna i stabilna zemlja
Blic 31.12.2019
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović čestitao je danas građanima i pripadnicima MUP Novu godinu, navodeći da je Srbija bezbedna i stabilna zemlja i da 2020. godinu, zahvaljujući posvećenom radu pripadnika MUP… »
Stefanović: Ušao sam u politiku zbog Vučića, svoju političku budućnost ne vidim mimo njega
Danas 31.12.2019
Ušao sam u politiku zbog Vučića i sve važnije funkcije sam dobio na njegov predlog i dok on smatra da ima smisla da radimo ovo ja ću da radim i da se zajedno borim sa njim, izjavio je potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša… »
Stefanović: Ukoliko se Vučić povuče, idem i ja
RTV 31.12.2019
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da ne vidi svoju političku budućnost mimo sadašnjeg predsednika države i SNS Aleksandra Vučića i dodao da ukoliko se Vučić povuče iz politike, da će i on učiniti isto. "Ukoliko se on… »
Stefanović o političkoj situaciji u Srbiji, izborima, SNS-u... "Ukoliko se Vučić povuče, idem i ja!"
Srbija danas 31.12.2019
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da ne vidi svoju političku budućnost mimo sadašnjeg predsednika države i SNS Aleksandra Vučića i dodao da ukoliko se Vučić povuče iz politike, da će i on učiniti isto. - Ukoliko se on povuče… »
Ako se Vučić povuče, idem i ja: Nebojša Stefanović o izazovima u MUP i SNS
Večernje novosti 31.12.2019
Nebojša Stefanović, potpredsednik Vlade i prvi čovek MUP, o svom resoru i promenama u taboru naprednjaka: Neki u SNS su se odmetnuli od Vučićeve politike. Strane obaveštajne službe su pojačale rad u našoj zemlji. ZA ćerku Ninu tata Nebojša "radi nešto… »
Vesti dana »

Oštetili državni budžet za 16 miliona dinara: Uhapšeno dvoje - evo kako su utajili porez
Kurir pre 47 minutajoš 60 povezanih

"Biće najveći komemorativni skup": Studenti odgovorili na ruski izveštaj o "srpskom Majdanu"
N1 Info pre 1 satjoš 27 povezanih

Potresni snimak: Telo preminulog Dejana Milovanovića odnose sa terena
Telegraf pre 32 minutajoš 82 povezane

Ko će naslediti 200 miliona Roberta Redforda? Još za života odlučio je kome će ostaviti paprenu zaostavštinu
Kurir pre 37 minutajoš 48 povezanih