Povezane vesti

Stefanović: Ako se Vučić povuče, idem i ja

Stefanović: Ako se Vučić povuče, idem i ja

N1 Info 31.12.2019
Ušao sam u politiku zbog Vučića i sve važnije funkcije sam dobio na njegov predlog i dok on smatra da ima smisla da radimo ovo, ja ću da radim i da se zajedno borim sa njim, izjavio je potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova… »
Stefanović: Srbija je bezbedna i stabilna zemlja

Stefanović: Srbija je bezbedna i stabilna zemlja

Blic 31.12.2019
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović čestitao je danas građanima i pripadnicima MUP Novu godinu, navodeći da je Srbija bezbedna i stabilna zemlja i da 2020. godinu, zahvaljujući posvećenom radu pripadnika… »
Stefanović: Ušao sam u politiku zbog Vučića, svoju političku budućnost ne vidim mimo njega

Stefanović: Ušao sam u politiku zbog Vučića, svoju političku budućnost ne vidim mimo njega

Danas 31.12.2019
Ušao sam u politiku zbog Vučića i sve važnije funkcije sam dobio na njegov predlog i dok on smatra da ima smisla da radimo ovo ja ću da radim i da se zajedno borim sa njim, izjavio je potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova… »
Stefanović: Ukoliko se Vučić povuče, idem i ja

Stefanović: Ukoliko se Vučić povuče, idem i ja

RTV 31.12.2019
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da ne vidi svoju političku budućnost mimo sadašnjeg predsednika države i SNS Aleksandra Vučića i dodao da ukoliko se Vučić povuče iz politike, da će i on učiniti isto… »
Stefanović o političkoj situaciji u Srbiji, izborima, SNS-u... "Ukoliko se Vučić povuče, idem i ja!"

Stefanović o političkoj situaciji u Srbiji, izborima, SNS-u... "Ukoliko se Vučić povuče, idem i ja!"

Srbija danas 31.12.2019
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da ne vidi svoju političku budućnost mimo sadašnjeg predsednika države i SNS Aleksandra Vučića i dodao da ukoliko se Vučić povuče iz politike, da će i on učiniti isto. - Ukoliko se… »
Ako se Vučić povuče, idem i ja: Nebojša Stefanović o izazovima u MUP i SNS

Ako se Vučić povuče, idem i ja: Nebojša Stefanović o izazovima u MUP i SNS

Večernje novosti 31.12.2019
Nebojša Stefanović, potpredsednik Vlade i prvi čovek MUP, o svom resoru i promenama u taboru naprednjaka: Neki u SNS su se odmetnuli od Vučićeve politike. Strane obaveštajne službe su pojačale rad u našoj zemlji. ZA ćerku Ninu tata Nebojša… »

Vesti dana »