Povezane vesti
Sanja se oglasila nakon saobraćajke: Psihički sam jako loše, a evo šta je sa fizičkim povredama
Kurir 31.12.2019
Sanja Stanković doživela je saobraćajku u srpskoj prestonici. Ona se vraćala kući iz beogradskog naselja Banovo brdo, gde je naišla na veliku saobraćajnu gužvu. Sanja se kretala dosta ispod dozvoljene prosečne brzine , ali ni to nije pomoglo da se nemili… »
"Živa sam, hvala Bogu!": Sanja Stanković imala saobraćajnu nezgodu, odmah reagovala Hitna pomoć
Telegraf 31.12.2019
- Ne znam šta se desilo, sva se tresem... - rekla je Sanja. Bivša rijaliti učesnica Sanja Stanković, pre nekoliko sati, doživela je saobraćajnu nezgodu, a odmah je reagovala Hitna pomoć koja je izašla na lice mesta. Sanja se vraćala kući iz beogradskog… »
Vesti dana »
Skupština završila rad, usvojen budžet i još 57 tačaka dnevnog reda
NIN pre 15 minutajoš 44 povezane
Proces obustave rada postrojenja Rafinerije u Pančevu mogao bi da traje nekoliko dana
Sputnik pre 35 minutajoš 27 povezanih
TOK navodi da za danas nije bilo zakazano saslušanje Selakovića, on tvrdi da će doći na novi datum
Beta pre 2 satajoš 40 povezanih
Aerozagađenje uzrok 11.000 smrtnih slučajeva godišnje, Jovanović poručuje: Izvor znamo, mere se ne sprovode više od 13 godina
N1 Info pre 3 satajoš 2 povezane