Повезане вести
Интимна исповест ане Брнабић: "Беба нам је променила живот, партнерка ми је највећи критичар"
Блиц 31.12.2019
Премијерка Србије Ана Брнабић истиче да је њеној партнерки МИлици Ђурђић и њој долазак бебе у потпуности променио живот, као и да ће Нову годину дочекати управо са њих двоје. Између осталог, каже да је највише поносна на то… »
Брнабић: Пишу да не разговарам са Вучићем, а ми радимо заједно до касно у ноћ
Н1 Инфо 31.12.2019
Премијерка Србије Ана Брнабић одбацила је спекулације да "постоје шумови" у комуникацији између ње и председника Србије Александра Вучића, за рад Владе рекла је да ће најбољу оцену дати грађани на изборима, док за бебу коју је… »
"Најинтимнији интервју Ане Брнабић": Беба нам је променила живот
РТВ 31.12.2019
БЕОГРАД - Премијерка Србије Ана Брнабић одбацила је данас спекулације да "постоје шумови" у комуникацији између ње и председника Србије Александра Вучића, за рад Владе рекла је да ће најбољу оцену дати грађани на изборима, док… »
Ана Брнабић: Беба нам је променила живот
Мондо 31.12.2019
Премијерка Србије Ана Брнабић искрено о свом приватном животу – партнерки, беби, која им је како каже потпуно променила живот, о односу са Александром Вучићем... Премијерка Србије Ана Брнабић искрено о свом приватном животу –… »
Брнабић: Поносна сам што сам у Вучићевом тиму
Блиц 31.12.2019
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да је највише поносна што је у тиму председника Србије Александра Вучића, од кога, како каже, сваки дан учи и захваљујући коме је успела да уради неке ствари за своју земљу. - Он увек… »
Ексклузивно! Најинтимнији интервју ане Брнабић: Беба нам је променила живот! Партнерка ми је највећи критичар
Курир 31.12.2019
л Милица је врло искрена и директна, што мени помаже да останем са обе ноге на земљи. Недостаје јој наш ранији живот и ја сам јој неизмерно захвална на свој личној жртви коју је поднела откад сам ушла у политику. л За дочек Нове… »
Вести дана »
Блокадери упали у дворише председника општине, дете уплашено одмах позвало оца: Напето у Мионици током изборног дана, излазност до 14 сати 43 одсто
РИНА пре 24 минутајош 105 повезаних
Временска прогноза за Србију: Умерено облачно са падавинама и упозорењем на поледицу
Наслови.аи пре 2 сатајош 30 повезаних
Вучић: Рафинерија НИС-а у Панчеву неће радити од уторка, сналазићемо се на разне начине
Нова економија пре 2 сатајош 21 повезана
Избори у Неготину, Мионици и Сечњу: Висока излазност, пријављене бројне неправилности
BBC News пре 2 сатајош 24 повезане
Алимпијевић пред дуел против БиХ: Друго полувреме меча против Швајцарске репер како треба да играмо
НИН пре 3 сатајош 33 повезане