Povezane vesti
Intimna ispovest ane Brnabić: "Beba nam je promenila život, partnerka mi je najveći kritičar"
Blic 31.12.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić ističe da je njenoj partnerki MIlici Đurđić i njoj dolazak bebe u potpunosti promenio život, kao i da će Novu godinu dočekati upravo sa njih dvoje. Između ostalog, kaže da je najviše ponosna na to što je u timu predsednika… »
Brnabić: Pišu da ne razgovaram sa Vučićem, a mi radimo zajedno do kasno u noć
N1 Info 31.12.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić odbacila je spekulacije da "postoje šumovi" u komunikaciji između nje i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, za rad Vlade rekla je da će najbolju ocenu dati građani na izborima, dok za bebu koju je rodila njena partnerka… »
"Najintimniji intervju Ane Brnabić": Beba nam je promenila život
RTV 31.12.2019
BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić odbacila je danas spekulacije da "postoje šumovi" u komunikaciji između nje i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, za rad Vlade rekla je da će najbolju ocenu dati građani na izborima, dok za bebu koju je rodila… »
Ana Brnabić: Beba nam je promenila život
Mondo 31.12.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić iskreno o svom privatnom životu – partnerki, bebi, koja im je kako kaže potpuno promenila život, o odnosu sa Aleksandrom Vučićem... Premijerka Srbije Ana Brnabić iskreno o svom privatnom životu – partnerki, bebi, koja im je… »
Brnabić: Ponosna sam što sam u Vučićevom timu
Blic 31.12.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je najviše ponosna što je u timu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, od koga, kako kaže, svaki dan uči i zahvaljujući kome je uspela da uradi neke stvari za svoju zemlju. - On uvek insistira da i kada date… »
Ekskluzivno! Najintimniji intervju ane Brnabić: Beba nam je promenila život! Partnerka mi je najveći kritičar
Kurir 31.12.2019
l Milica je vrlo iskrena i direktna, što meni pomaže da ostanem sa obe noge na zemlji. Nedostaje joj naš raniji život i ja sam joj neizmerno zahvalna na svoj ličnoj žrtvi koju je podnela otkad sam ušla u politiku. l Za doček Nove godine biću kod kuće… »
Vesti dana »

Uživo atentat u Americi! Velika potraga za ubicom Čarlija Kirka, FBI prvi put pokazao ključni snimak u istrazi: Vens držao ruku na kovčegu sa telom, udovica neutešna (foto,video)
Blic pre 31 minutajoš 14 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog 'planiranja vojnog puča'
BBC News pre 1 satjoš 14 povezanih

Masovni ukrajinski napad na Rusiju: Na meti i Moskva, poslato desetine dronova VIDEO
Nova pre 31 minutajoš 12 povezanih