Povezane vesti
Intimna ispovest ane Brnabić: "Beba nam je promenila život, partnerka mi je najveći kritičar"
Blic 31.12.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić ističe da je njenoj partnerki MIlici Đurđić i njoj dolazak bebe u potpunosti promenio život, kao i da će Novu godinu dočekati upravo sa njih dvoje. Između ostalog, kaže da je najviše ponosna na to što je u timu… »
Brnabić: Pišu da ne razgovaram sa Vučićem, a mi radimo zajedno do kasno u noć
N1 Info 31.12.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić odbacila je spekulacije da "postoje šumovi" u komunikaciji između nje i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, za rad Vlade rekla je da će najbolju ocenu dati građani na izborima, dok za bebu koju je rodila njena… »
"Najintimniji intervju Ane Brnabić": Beba nam je promenila život
RTV 31.12.2019
BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić odbacila je danas spekulacije da "postoje šumovi" u komunikaciji između nje i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, za rad Vlade rekla je da će najbolju ocenu dati građani na izborima, dok za bebu koju je… »
Ana Brnabić: Beba nam je promenila život
Mondo 31.12.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić iskreno o svom privatnom životu – partnerki, bebi, koja im je kako kaže potpuno promenila život, o odnosu sa Aleksandrom Vučićem... Premijerka Srbije Ana Brnabić iskreno o svom privatnom životu – partnerki, bebi… »
Brnabić: Ponosna sam što sam u Vučićevom timu
Blic 31.12.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je najviše ponosna što je u timu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, od koga, kako kaže, svaki dan uči i zahvaljujući kome je uspela da uradi neke stvari za svoju zemlju. - On uvek insistira da i kada… »
Ekskluzivno! Najintimniji intervju ane Brnabić: Beba nam je promenila život! Partnerka mi je najveći kritičar
Kurir 31.12.2019
l Milica je vrlo iskrena i direktna, što meni pomaže da ostanem sa obe noge na zemlji. Nedostaje joj naš raniji život i ja sam joj neizmerno zahvalna na svoj ličnoj žrtvi koju je podnela otkad sam ušla u politiku. l Za doček Nove godine biću kod… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: Mnogobrojne osude Trampovog plana za Gazu; Mediji: Kušner stoji iza te ideje
RTV pre 48 minutajoš 12 povezanih
Zelenski optužuje: Putin čini sve da u rat uvuče Belorusiju, Poljsku i Litvaniju
Kurir pre 5 satijoš 5 povezanih
Braun posle trijumfa u Bolonji: Lakić je bio odličan, taj momak je sjajan
Danas pre 6 satijoš 2 povezane