Povezane vesti
Tata i mama: Vučić bežao sa časova da gleda Zvezdu
Mondo 31.12.2019
Roditelji predsednika Srbije Aleksandra Vučića za beogradsku štampu pričali su o njegovom odrastanju, ali i o onome što ih najviše boli... Roditelji predsednika Srbije Aleksandra Vučića za beogradsku štampu pričali su o njegovom odrastanju, ali i o onome… »
Ispovest roditelja predsednika Vučića: Plačemo kada vidimo šta rade Aleksandru i Milici! (foto)
Srbija danas 31.12.2019
Roditelji predsednika Aleksandra Vučića govorili su o njegovom odrastanju, ali i o onome što ih najviše boli. - Duša me boli. Kako mi je, znam kad ostanem sama. Upalim kandilo, molim se, ne pričam to sinu, neću da mu otežavam - priznaje majka šefa… »
Vesti dana »
Izložba "100 godina od obnove Njegoševe kapele" otvorena u Kraljevskom dvoru: Prisustvovao i princ Aleksandar Karađorđević
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Đurić iz Brisela: Zbog teških globalnih okolnosti u EU pojačan zamah za proširenje na naš region
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
„Naprednjaci vređali i psovali goste iz Bundestaga“: Burna sednica poslaničke grupe prijateljstva
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Italija odlučila da isporuči Nemačkoj osumnjičenog za diverziju gasovoda Severni tok 1 i 2
Danas pre 4 satijoš 1 povezana