Povezane vesti
Tata i mama: Vučić bežao sa časova da gleda Zvezdu
Mondo 31.12.2019
Roditelji predsednika Srbije Aleksandra Vučića za beogradsku štampu pričali su o njegovom odrastanju, ali i o onome što ih najviše boli... Roditelji predsednika Srbije Aleksandra Vučića za beogradsku štampu pričali su o njegovom odrastanju, ali i o onome… »
Ispovest roditelja predsednika Vučića: Plačemo kada vidimo šta rade Aleksandru i Milici! (foto)
Srbija danas 31.12.2019
Roditelji predsednika Aleksandra Vučića govorili su o njegovom odrastanju, ali i o onome što ih najviše boli. - Duša me boli. Kako mi je, znam kad ostanem sama. Upalim kandilo, molim se, ne pričam to sinu, neću da mu otežavam - priznaje majka šefa… »
Vesti dana »
U Kragujevcu dočekani studenti biciklisti „Čuvari Ustava“, obratili se kandidati za poslanike, nakon skupa bakljada pristalica SNS
Insajder pre 1 minutjoš 26 povezanih
RIK proglasio izborne liste "Bogoljub Karić - Pokret snaga Srbije - BK" i "Ćale, ovo je za tebe - Petar Đurić"
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 27 povezanih
Pričalo se da je u vili Milana Panića snimana čuvena "Dinastija": Godinama je ova raskošna nekretnina intrigirala javnost, evo u kakvom luksuzu je uživao
Kurir pre 5 satijoš 36 povezanih
Stravična eksplozija sravnila zgradu nadomak Akropolja: pronađena tela 6 žrtava, sumnja se da je ovo uzrok tragedije
Mondo pre 4 satijoš 31 povezana