Povezane vesti
Tramp optužio Iran za napad na američku ambasadu u Iraku
Politika 31.12.2019
VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da Iran orkestrira napad na američku ambasadu u Iraku i da će se smatrati odgovornim za to. „Iran je ubio američkog preduzetnika, ranivši mnoge. Mi smo snažno reagovali i uvek ćemo… »
Tramp Iranu: Ovo nije upozorenje već pretnja – platićete vrlo visoku cenu
Vesti online 31.12.2019
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će Iran platiti „vrlo veliku cenu“, ako nastradaju američki državljani. „Iran će biti odgovoran za pogibiju ljudi i štetu koja bude načinjena nekom od naših objekata. Oni će platiti vrlo… »
Tramp zapretio Iranu: Platićete vrlo veliku cenu! Srećna nova godina!
Kurir 31.12.2019
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će Iran platiti „vrlo veliku cenu“, ako nastradaju američki državljani. "Iran će biti odgovoran za pogibiju ljudi i štetu koja bude načinjena nekom od naših objekata. Oni će platiti vrlo… »
Tramp besan: Za sve je kriv Iran!
Vesti online 31.12.2019
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da Iran orkestrira napad na američku ambasadu u Iraku i da će se smatrati odgovornim za to. Iran je ubio američkog preduzetnika, ranivši mnoge. Mi smo snažno reagovali i uvek ćemo. Sada Iran orkestrira… »
Tramp: Zaštititi ambasadu u Bagdadu
Danas 31.12.2019
Američki predsednik Donald Tramp optužio je Iran za današnji upad nekoliko desetina šiita u Ambasadu SAD u Bagdadu i zatražio od Iraka da zaštiti to diplomatsko predstavništvo. Iran organizuje napad na Ambasadu SAD u Iraku. Biće za to u potpunosti… »
Tramp traži od iraka da reaguje, a krivi teheran: Iran je ubio našeg vojnog snabdevača i odgovorili smo snažno!
Kurir 31.12.2019
Predsednik SAD Donald Tramp optužio je danas Iran da je kriv za upad iračkih demonstranata u kompleks američke ambasade u Bagdadu i pozvao iračke vlasti da zaštite ambasadu. "Iran je ubio američkog vojnog snabdevača, i ubio mnoge. Mi smo odgovorili… »
Tramp krivi Iran, poziva Irak da zaštiti američku ambasadu
Novi magazin 31.12.2019
Predsednik SAD Donald Tramp optužio je danas Iran da je kriv za upad iračkih demonstranata u kompleks američke ambasade u Bagdadu i pozvao iračke vlasti da zaštite ambasadu. "Iran je ubio američkog vojnog snabdevača, i ubio mnoge. Mi smo odgovorili… »
Tramp krivi Iran za upad u američku ambasadu u Bagdadu
N1 Info 31.12.2019
Predsednik SAD Donald Tramp optužio je Iran da je kriv za upad iračkih demonstranata u kompleks američke ambasade u Bagdadu i pozvao iračke vlasti da zaštite ambasadu. "Iran je ubio američkog vojnog snabdevača, i ubio mnoge. Mi smo odgovorili… »
Vesti dana »
„Ako pretite njima, pretite i nama“: Zahteve studenata prihvatio i „Pobunjeni univerzitet“
N1 Info pre 2 satajoš 53 povezane
Đajić saslušan u svojstvu građanina: Tužilac se sve vreme vodio time da treba da se utvrdi da li je bilo korupcije
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih
Žestoka prozivka Vučića: Nikezić objavio video sa porukom "Gospodine Vučiću, manite se ćorava posla!" (video)
Pravda pre 49 minutajoš 31 povezana