Povezane vesti
Apel policije roditeljima zbog Malčanskog berberina: Čuvajte decu da ne dođe do nove otmice
Telegraf 31.12.2019
Svi sa neizvesnošću očekuju da li će biti uhapšen poslednjeg dana u ovoj godini. Intenzivna potraga za Ninoslavom Jovanovićem (46), Malčanskim berberinom, koji je oteo Moniku Karimanović (12) ušla je u 12 dan. Dok je cela Srbija danima strepela zbog… »
"Ja sam Monikina sestra, pošaljite mi novac za hranu i gorivo": Nova ogavna prevara hara internetom
Telegraf 31.12.2019
Kao i uvek, neki su pokušali da se okoriste tuđom nesrećom. Cela Srbija strepela je 10 dana za sudbinu 12-godišnje devojčice Monike Karimanović, koja je juče pronađena nakon što ju je oteo osuđivani pedofil, no ima i onih koji su pokušali da se o tu… »
Vesti dana »
Šta je "Natalijina ramonda"? Simbol srpske vojske u Velikom ratu zbog jedne karakteristike nazivaju feniksom među cvećem
Mondo pre 21 minutajoš 29 povezanih
U 11. čas, 11. dana, 11. meseca - šta se obeležava na Dan primirja
Glas Zaječara pre 11 minutajoš 16 povezanih
FSB: Snage Rusije izvele napad na vojne ciljeve Ukrajine zbog pokušaja otmice ruskog lovca
RTV pre 12 minutajoš 15 povezanih
Toplije sa sunčanim intervalima, najviša dnevna temperatura do 14 stepeni
Glas Zaječara pre 21 minutajoš 14 povezanih
Jović kreirao pobedu svog tima za četiri desetinke: Instant-klasik u Majamiju, Srbin među herojima!
Hot sport pre 16 minutajoš 14 povezanih