Povezane vesti
Doživljavaju me kao ledenu kraljicu! Evo po čemu će Marija Bergam pamtiti 2019. godinu!
Kurir 01.01.2020
Marija Bergam godinu će pamtiti po ulozi u nastavku „ Senki nad Balkanom“, ali i dve pozorišne premijere. Novu godinu čeka u krugu porodice, a očekuje da će publika voleti i novu seriju koju je radila. - Slatko mi je da me ljudi poznaju samo kroz ulogu… »
Ljudi gledaju "Senke nad Balkanom", pa misle da sam opasna! Foto, video
Mondo 01.01.2020
Glumica Marija Bergam otkriva kako je ljudi doživljavaju. Glumica Marija Bergam otkriva kako je ljudi doživljavaju Glumica Marija Bergam, koju gledamo u ulozi Maje u hit seriji Dragana Bjelogrlića "Senke nad Balkanom", otkriva da ćemo je i naredne godine… »
Vesti dana »
Uhapšen mladić (20) u Smederevu: Podstrekivao druge da bace bombe na lokale i kuću
Newsmax Balkans pre 49 minutajoš 39 povezanih
Skupština Srbije o akciji Oluja: Očuvati sećanja na stradale i rešavati otvorena pitanje izbeglih
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih
Odluka o privremenoj zabrani izvoza nafte i naftnih derivata produžena do 31. avgusta
RTV pre 3 satajoš 35 povezanih
Cisterne s vodom postavljene na deset lokacija u Beogradu, radiće i sve javne česme
Insajder pre 1 satjoš 45 povezanih
Sve službe prate situaciju! MUP pojačava kontrolu zbog suše i toplotnog talasa, dok je Dunav na istorijskom minimumu
Dnevnik pre 2 satajoš 27 povezanih