Повезане вести
Потомци породице Петровић Његош стали у одбрану српских светиња у црној гори: Овај закон асоцира на акт оцеубиства!
Курир 02.01.2020
Молебану који је у уторак увече одржан у Подгорици због угрожености српских светиња, присуствовали су и потомци породице Петровић Његош. Иван Петровић Његош, директни потомак династије Петровића, потписао је недавно и петицију… »
Потомци породице Петровић Његош у одбрани српских светиња: "Овај закон асоцира на оцеубиство"
Телеграф 02.01.2020
Иван Петровић Његош, директни потомак династије Петровића, потписао је недавно и петицију против предлога Закона о слободи вероисповест. Молебану који је у уторак увече одржан у Подгорици због угрожености српских светиња… »
„Закон ме неодољиво асоцира на акт оцеубиства": Потомци породице Петровић Његош у одбрани српских светиња(фото)
Вечерње новости 01.01.2020
Синоћњем молебану у Подгорици, који је одржан због угрожености српских светиња, присуствовали су и потомци породице Петровић Његош. Синоћњем молебану у Подгорици, који је одржан због угрожености српских светиња… »
Вести дана »
У Чачку проглашена ванредна ситуација због хаварије са водоснабдевањем
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 37 повезаних
Повређено 15 особа приликом искакања трамваја из шина на Дорћолу
Време пре 34 минутајош 110 повезаних
Новосађани у марту имали плату већу од 140.000 динара, барем према статистици
Радио 021 пре 6 сатијош 33 повезане
ЕКСКЛУЗИВНО: Н1 дошао у посед снимка из 2018. на ком се види како Александар Нешовић прети грађанима и каже - "ја сам полиција, ајде склањајте се"
Н1 Инфо пре 7 сатијош 10 повезаних
Трамп: Земље Блиског истока да потпишу Аврамове споразуме; Иран са "новим системом" оборио дрон изнад Залива
РТС пре 1 сатјош 40 повезаних