Povezane vesti

"Dala sam sve od sebe da budem dobar predsednik Skupštine": Maja Gojković o radu parlamenta

"Dala sam sve od sebe da budem dobar predsednik Skupštine": Maja Gojković o radu parlamenta

Večernje novosti 02.01.2020
Gojkovićeva je posebno istakla to, što se, kako kaže, dijalog stranaka vratio u parlament. Skupština Srbije nastaviće rad posle praznika, a poslanici će u januaru raspravljati o setu zakona iz oblasti obrazovanja, kao i infrastrukture, najavila je danas… »
Gojković: Dala sam sve od sebe da budem dobar predsednik Skupštine

Gojković: Dala sam sve od sebe da budem dobar predsednik Skupštine

RTS 02.01.2020
Pred građanima Srbije je izborna godina. Posle četiri godine, biraće se novi saziv Skupštine Srbije. Parlamentarci su u prošloj godini usvojili 180 zakona, otvorili međustranački dijalog vlasti i opozicije, izabrali članove Saveta REM-a. U skupštinske… »
Gojković: Poboljšanje uslova rada i povratak većine parlamentarnih stranka u Skupštinu

Gojković: Poboljšanje uslova rada i povratak većine parlamentarnih stranka u Skupštinu

Danas 02.01.2020
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da je 2019. godinu obležilo poboljšanje uslova rada u pralamentu, čemu je doprinelo usvajanje preporuka Evropske komisije, kao i „povratak većine parlamentarnih stranaka u Skupštinu, koje su… »

Vesti dana »

Pašće Šturm ako Zvezda pobedi sebe

Pašće Šturm ako Zvezda pobedi sebe

Sport klub pre 11 minutajoš 20 povezanih
SAD zaplijenio tanker kod obale Venezuele

SAD zaplijenio tanker kod obale Venezuele

Slobodna Evropa pre 26 minutajoš 14 povezanih