Povezane vesti
Bahtiri: Srbi treba da se vrate
Danas 02.01.2020
Gradonačelnik Južne Mitrovice Agim Bahtiri pozvao je sve Srbe koji žele da se vrate u južni deo grada da to učine i da im on garantuje bezbednost. On je u intervjuu za portal Kosovo onlajn rekao da Mitrovica treba da bude jedan grad i da građani ne… »
Bahtiri: Srbi treba da se vrate u Južnu Mitrovicu, ja im garantujem sigurnost
Vesti online 02.01.2020
Gradonačelnik Južne Mitrovice Agim Bahtiri u novogodišnjem intervjuu za Kosovo Onlajn rekao je da i dalje smatra da Mitrovica treba da bude jedan grad, da je saradnja sa Severnom Mitrovicom prethodnih godina sve bolja i pozvao je sve Srbe koji žele da… »
Bahtiri: Srbi treba da se vrate u Južnu Mitrovicu, ja im garantujem sigurnost
Večernje novosti 02.01.2020
Gradonačelnik Južne Mitrovice Agim Bahtiri kaže da i dalje smatra da Mitrovica treba da bude jedan grad. Gradonačelnik Južne Mitrovice Agim Bahtiri kaže da i dalje smatra da Mitrovica treba da bude jedan grad, da je saradnja sa Severnom Mitrovicom… »
Vesti dana »

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Pravda pre 1 satjoš 35 povezanih

Prosvetari ispred ministarsva, RTS-a i sindikata: Došli smo po odgovor, gde ste?
N1 Info pre 1 satjoš 31 povezana

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 10 satijoš 14 povezanih

Tragedija na koju FSS nije mogao da ćuti: Moćna poruka nakon smrti čuvenog fudbalera!
Hot sport pre 5 satijoš 48 povezanih