Повезане вести
Салко Чоковић, функционер ДПС из Бијелог Поља извино се Србима због поступка сина: Недим ширио мржњу према верницима
Вечерње новости 02.01.2020
Функционер ДПС-а Салко Чоковић из Бијелог Поља изразио је дубоко жаљење због „неодговорног поступка“ свог сина, који је пре неколико дана на друштвеним мрежама вређао православне вернике. Функционер ДПС-а Салко Чоковић из… »
Син му је брутално увредио православце у Црној Гори: Салко из Бијелог Поља упутио искрено извињење (фото)
Курир 02.01.2020
Салко Чоковић из Бијелог Поља је изразио дубоко жаљење због „неодговорног поступка“ свог сина, који је пре неколико дана на друштвеним мрежама упутио увреду православним верницима. „Свестан сам да сам раније требао реаговати… »
Салко из Бијелог Поља, функционер ДПС-а, извинио се Србима
Спутник 02.01.2020
Функционер ДПС-а Салко Чоковић из Бијелог Поља изразио је дубоко жаљење због „неодговорног поступка“ свог сина, који је пре неколико дана на друштвеним мрежама вређао православне вернике. „Свестан сам да је раније требало да… »
Вести дана »
Лавров: 'Национализација НИС-а могућа под одређеним условима'; Вучић: 'Једва чекам да чујем идеје Русије'
BBC News пре 3 сатајош 47 повезаних
Ухапшен кик-боксер Филип Р. (33) који је био са рањеним другом, иза решетака због обрачуна у Обреновцу око паркинг места
Ало пре 50 минутајош 28 повезаних
Жељко Обрадовић добио песму од Гробара пред вечити дерби са Звездом (ВИДЕО)
Вести онлине пре 25 минутајош 120 повезаних
Несрећа у Хрватској: Троје миграната настрадало у Сави, више од десет спашено
BBC News пре 4 сатијош 33 повезане