Povezane vesti
Sanja Stanković oplela po Matoroj zbog lune: "Veliko mi je razočaranje, kad sam videla kako je gleda sve mi je bilo jasno"
Blic 03.01.2020
Sanja Stanković naljutila se na devojku Jovanu Tomić Matoru zbog flertovanja sa Lunom Đogani, a sada su se rivalke oglasile. Prvo je Sanja iznela svoj stav o devojci Matoroj, a potom i Luna. - Dobijam komentare da se kačim na Lunu, bla, bla... Prvo, Luna… »
Matora za slavu dobila surovo pismo od Sanje: Zamerila joj što je merkala Lunu, a Jovana priznaje: "Da sam gledala - jesam"…
Blic 02.01.2020
Jovana Tomić Matora nije očekivala da će dobiti surovu poruku od svoje devojke Sanje Stanković, i to baš na ovaj dan. Naime, Sanja je organizovala Jovaninu proslavu, ali je ljuta na Matoru zbog Lune Đogani. Luna je, naime, bila gost u rijalitiju tokom… »
Vesti dana »
Kućni zatvor za Iliju Samardžića - kao direktor oštetio Beogradsku poslovnu školu za 781 milion dinara
N1 Info pre 14 minutajoš 28 povezanih
Šest američkih vojnika poginulo u padu aviona, Hegset: Vrhovni vođa je ranjen, rukovodstvo im se „skriva pod zemljom“
NIN pre 54 minutajoš 47 povezanih
Zelenski pobesneo zbog odluke Amerike da dozvoli kupovinu ruske nafte: Ublažavanje sankcija će dovesti do jačanja Rusije
Kurir pre 10 minutajoš 37 povezanih
MUP: Krivične prijave protiv osobe iz Loznice i dvoje bugarskih državljana zbog falsifikovane robe
Serbian News Media pre 49 minutajoš 25 povezanih