Повезане вести
"Пронашао је пушку и почео да витла њом": Ухапшен и власник оружја из ког је малолетник убио другарицу на новогодишњој журки…
Блиц 03.01.2020
Била је тиха, мирна и добар ђак. Пре пар година ми је преминуо супруг и остала сам са троје деце. Све сам чинила да их изведем на прави пут и да буду добри људи, а ето шта се догодило. Чекали смо је да дође кући за празнике, а… »
"Требало је да будемо заједно за божић, а ње сада нема": Потресна исповест мајке тинејџерке (15) коју је из ловачке пушке…
Блиц 03.01.2020
Уместо да нам дођеш, да заједно проведемо празнике, ми сада идемо на твој гроб - јецала је наглас Јелица Петровић, мајка петнаестогодишње Сање, коју је 30. децембра из ловачке пушке у селу Жутице усмртио њен друг М. Ј. (16)… »
Детаљи крваве журке у рашкој, Сању (15) убио метак из пушке: Момак (16) витлао оружјем, није знао да је напуњена
Курир 03.01.2020
Сања П. (15) погинула је када ју је, у селу Жутице код Рашке, из ловачке пушке случајно упуцао њен другар М. Ј. (16). Несрећа се догодила 31. децембра када је малолетник током журке у кући узео оружје и неопрезно почео да се… »
Ужасна трагедија: Играо се ловачком пушком, убио другарицу (15)!
Курир 03.01.2020
У једном тренутку М. Ј. је нашао ловачку пушку. Држао је у рукама и нешто чачкао и онда се зачуо пуцањ. Метак је погодио Сању. Сања Петровић (15) из Блаца, коју је 30. децембра, хицем из ловачке пушке, убио друг М. Ј. (16) у… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 10 минутајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане