Повезане вести
"Нећу то више да: Радим... Не цене ме!" Николи Јокићу се ово није десило тачно 799 дана, а онда је уследила још чуднија изјава…
Спортал блиц 03.01.2020
Никола Јокић одиграо је чудну утакмицу против Индијане. је славио, а . Уз седам скокова. И... НИЈЕДНУ АСИСТЕНЦИЈУ! Ово се српском центру није догодило баш дуго, дуго, тачније од 26. октобра 2017. године! Пре тачно 799 дана је… »
Јокић уз осмех: "Престаћу то да радим, не цене ме"
Спортске.нет 03.01.2020
Никола Јокић је увек расположен после победе његовог Денвера. Денвер Нагетси су савладали Индијану са 124:116, а Никола Јокић је био добар. Постигао је 20 поена у другом полувремену, све укупно 22, а додао је 7 скокова. Да… »
Сакраменто победио, повреда Богдановића
Политика 03.01.2020
САКРАМЕНТО – Кошаркаши Сакрамента победили су у ноћи између четвртка и петка Мемфис са 128:123 у НБА лиги. Српски кошаркаш Богдан Богдановић је због повреде чланка раније напустио терен. Богдановић је за 23 минута у игри… »
НОВА повреда Богдана Богдановића, колико ће сада одсуствовати?
Спортске.нет 03.01.2020
Богдан Богдановић је већ пропустио велики број мечева ове сезоне због повреде, сада је задобио нову у победи Сакрамента. Сакраменто Кингси су успели да савладају Мемфис са 128:123, а пред сам крај меча повредио се Богдан… »
Кингси прекинули лош низ, Богдановић се повредио, Јокић без асистенције после више од две године (видео)
Спортски журнал 03.01.2020
Млади Ален Смаилагић добија све више минута у дресу Голден Стејта, сада 16 у поразу од Минесоте 99:84 када је дао седам поена (1/4), уз три скока и асистенцију. Кошаркаши Денвера, уз 22 поена Николе Јокића, савладали су у гостима… »
Буђење Срба после новогодишње репризе, Бобију шанса, Јокић преломио, уз податак који није штампарска грешка!
Спортске.нет 03.01.2020
Јокић се пробудио у последњој четвртини у Индијани, али невероватно звучи празна колона. Коначно се Кингси присетили како се побеђује, нема Порзингиса, ту је Марјановић! Важна победа Денвера у Индијани, звучи невероватно, али… »
Богдановићево напуштање терена забринуло Кингсе
Вечерње новости 03.01.2020
Обично играм уз то, врло често, али сада је то био јачи бол, рекао је бек Сакрамента. Победа је, после осам пораза у низу, стигла у Сакраменто. За лакше дане савладан је Мемфис (128:123) у чијем тиму ни овог пута није било Марка… »
Сакраменто стрепи због Богдана! Промашио је три тројке у низу, а онда одшепао са терена... Уследила је драма /видео/
Спортал блиц 03.01.2020
Сакраменто Кингси су коначно победили, и то после осам узастопних пораза. Ипак, драма не да није избегнута иако се играло против једног од слабијих тимова у лиги, већ су тек после ње "краљеви" савладали са 128:123 Мемфис за… »
Вести дана »
Стармер: Споразум о ослобађању 114,5 милијарди евра за Украјину близу финализације
РТВ пре 57 минутајош 24 повезане
Анђа у сузама постаје своја на своме: Мислила сам умрећу, а нећу доживети ово! Муж ми је умро, деца у иностранству, напокон ћу да легализујем кућу
Курир пре 1 минутјош 17 повезаних
Два тела пронађена у стану у Никшићу: Полиција трага за осумњиченим за злочин
Еуроневс пре 56 минутајош 17 повезаних
Време се колеба између зиме и пролећа: Ледено јутро, магла без краја, а температуре скачу до 15 степени
Дневник пре 1 сатјош 14 повезаних
Летос га нико није желео, а сада наставља трку са Јокићем: Вестбрук уписао нови трипл-дабл и још више одмакао нашем асу!
Хот спорт пре 1 сатјош 16 повезаних