Повезане вести

"Нећу то више да: Радим... Не цене ме!" Николи Јокићу се ово није десило тачно 799 дана, а онда је уследила још чуднија изјава…

"Нећу то више да: Радим... Не цене ме!" Николи Јокићу се ово није десило тачно 799 дана, а онда је уследила још чуднија изјава…

Спортал блиц 03.01.2020
Никола Јокић одиграо је чудну утакмицу против Индијане. је славио, а . Уз седам скокова. И... НИЈЕДНУ АСИСТЕНЦИЈУ! Ово се српском центру није догодило баш дуго, дуго, тачније од 26. октобра 2017. године! Пре тачно 799 дана је… »
Јокић уз осмех: "Престаћу то да радим, не цене ме"

Јокић уз осмех: "Престаћу то да радим, не цене ме"

Спортске.нет 03.01.2020
Никола Јокић је увек расположен после победе његовог Денвера. Денвер Нагетси су савладали Индијану са 124:116, а Никола Јокић је био добар. Постигао је 20 поена у другом полувремену, све укупно 22, а додао је 7 скокова. Да… »
Сакраменто победио, повреда Богдановића

Сакраменто победио, повреда Богдановића

Политика 03.01.2020
САКРАМЕНТО – Кошаркаши Сакрамента победили су у ноћи између четвртка и петка Мемфис са 128:123 у НБА лиги. Српски кошаркаш Богдан Богдановић је због повреде чланка раније напустио терен. Богдановић је за 23 минута у игри… »
НОВА повреда Богдана Богдановића, колико ће сада одсуствовати?

НОВА повреда Богдана Богдановића, колико ће сада одсуствовати?

Спортске.нет 03.01.2020
Богдан Богдановић је већ пропустио велики број мечева ове сезоне због повреде, сада је задобио нову у победи Сакрамента. Сакраменто Кингси су успели да савладају Мемфис са 128:123, а пред сам крај меча повредио се Богдан… »
Кингси прекинули лош низ, Богдановић се повредио, Јокић без асистенције после више од две године (видео)

Кингси прекинули лош низ, Богдановић се повредио, Јокић без асистенције после више од две године (видео)

Спортски журнал 03.01.2020
Млади Ален Смаилагић добија све више минута у дресу Голден Стејта, сада 16 у поразу од Минесоте 99:84 када је дао седам поена (1/4), уз три скока и асистенцију. Кошаркаши Денвера, уз 22 поена Николе Јокића, савладали су у гостима… »
Буђење Срба после новогодишње репризе, Бобију шанса, Јокић преломио, уз податак који није штампарска грешка!

Буђење Срба после новогодишње репризе, Бобију шанса, Јокић преломио, уз податак који није штампарска грешка!

Спортске.нет 03.01.2020
Јокић се пробудио у последњој четвртини у Индијани, али невероватно звучи празна колона. Коначно се Кингси присетили како се побеђује, нема Порзингиса, ту је Марјановић! Важна победа Денвера у Индијани, звучи невероватно, али… »
Богдановићево напуштање терена забринуло Кингсе

Богдановићево напуштање терена забринуло Кингсе

Вечерње новости 03.01.2020
Обично играм уз то, врло често, али сада је то био јачи бол, рекао је бек Сакрамента. Победа је, после осам пораза у низу, стигла у Сакраменто. За лакше дане савладан је Мемфис (128:123) у чијем тиму ни овог пута није било Марка… »
Сакраменто стрепи због Богдана! Промашио је три тројке у низу, а онда одшепао са терена... Уследила је драма /видео/

Сакраменто стрепи због Богдана! Промашио је три тројке у низу, а онда одшепао са терена... Уследила је драма /видео/

Спортал блиц 03.01.2020
Сакраменто Кингси су коначно победили, и то после осам узастопних пораза. Ипак, драма не да није избегнута иако се играло против једног од слабијих тимова у лиги, већ су тек после ње "краљеви" савладали са 128:123 Мемфис за… »

Вести дана »