Povezane vesti
Američka ambasadorka se oglasila, obrušila se na Beograd - njene reči vređaju sve pravoslavne vernike
Alo 03.01.2020
Sramota. Neprihvatljiv je napad na Ambasadu Crne Gore u Beogradu i pokušaj paljenja njene zastave, izjavila je ambasadorka SAD u Podgorici Džudi Rajzing Rajnke i poručila da se razlike u mišljenju moraju rešavati dijalogom. "Šokirana sam fotografijom… »
Ambasadorka SAD: Neprihvatljiv napad na Ambasadu Crne Gore
Slobodna Evropa 03.01.2020
Ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori Džudi Rajzin Rajnke (Judy Rising Reinke), osudila je napad na ambasadu Crne Gore u Beogradu i poručila na svom twitter nalogu da je šokirana snimkom oskrnavljene zastave i pozvala na dijalog. “Napad… »
Licemerje na vrhuncu! Oglasila se američka ambasadorka: "Neprihvatljiv je napad na Ambasadu Crne Gore, šokirana sam…
Srbija danas 03.01.2020
Džudi Rajzing Rajnke je navela da se razlike u mišljenju moraju se rešavati dijalogom, a ne nasiljem i vandalizmom. Neprihvatljiv je napad na Ambasadu Crne Gore u Beogradu i pokušaj paljenja njene zastave, izjavila je ambasadorka SAD u Podgorici Džudi… »
Vesti dana »
Vučić osudio napad na Trampa: Srbija snažno osuđuje svaki oblik nasilja
RTV pre 35 minutajoš 90 povezanih
"Ona je traumatizovana, ali odmah je znala" Tramp otkrio kako je Melanija reagovala kad su se začuli pucnji: "Borio sam se da ostanem"
Blic pre 20 minutajoš 24 povezane
Podatak iz NBA koji budi jezu, ljudi ne veruju kako je ovo moguće
Nova pre 50 minutajoš 67 povezanih
Četrdeset godina od Černobiljske katastrofe: Da li se svet ponovo okreće ka nuklearnoj energiji?
Insajder pre 1 satjoš 10 povezanih
Pretežno sunčano uz prolaznu oblačnost: Temperatura do 26 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 11 povezanih