Povezane vesti
Ibrahimović: Volim da patim, šutiraću sa 40 metara! Milan je klub koji mi je dao sreću…
Hot sport 03.01.2020
Zlatan Ibrahimović se vratio posle osam godina u Milan, obratio se navijačima u svom stilu, a niko nije ostao ravnodušan. Ibrahimović je zvanično predstavljen u novom klubu. – Sećam se 2012, otišao sam bez blagoslova kluba, ali takva je bila… »
Ibrahimović otvorio dušu u Milanu: Tražio sam klub u kom će mi skakati adrenalin (foto)
Večernje novosti 03.01.2020
Želim da popravimo situaciju ekipe na tabeli, a kada je moj lični učinak u pitanju, hoću da se zabavljam što je više moguće, rekao je Ibra. Zlatan Ibrahimović (38) je u Milano stigao kao najveći poklon za 2020. godinu, a danas je predstavljen… »
"Sada sam imao više ponuda nego pre 10 godina"
N1 Info 03.01.2020
Zlatan Ibrahimović se posle sedam i po godina vratio u Milan, a sada se prisetio svog prvog mandata u klubu. „Sećam se 2012, otišao sam bez blagoslova kluba, ali takva je bila situacija, nisam ništa mogao da učinim tim povodom. Tad mi je Milan dao… »
"Neću da vam budem: Maskota!" Zlatan Ibrahimović održao antologijsku konferenciju za medije u Milanu! /foto/ /video/
Sportal blic 03.01.2020
Zlatan Ibrahimović je potpisao šestomesečni ugovor sa Milanom, posle čega se obratio javnosti i to na vrlo zanimljiv način: "Paolo Maldini me je zvao posle moje poslednje utakmice u Los Anđelesu. Dobio sam više ponuda kao 38-godišnjak nego kada… »
Vesti dana »
Putin potpisao više zakona: Od otpisa kreditnih dugova za učesnike rata do zabrane "javne propagande odbijanja rađanja dece"
Insajder pre 1 satjoš 2 povezane
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih