Повезане вести
Ибрахимовић: Волим да патим, шутираћу са 40 метара! Милан је клуб који ми је дао срећу…
Хот спорт 03.01.2020
Златан Ибрахимовић се вратио после осам година у Милан, обратио се навијачима у свом стилу, а нико није остао равнодушан. Ибрахимовић је званично представљен у новом клубу. – Сећам се 2012, отишао сам без благослова клуба, али… »
Ибрахимовић отворио душу у Милану: Тражио сам клуб у ком ће ми скакати адреналин (фото)
Вечерње новости 03.01.2020
Желим да поправимо ситуацију екипе на табели, а када је мој лични учинак у питању, хоћу да се забављам што је више могуће, рекао је Ибра. Златан Ибрахимовић (38) је у Милано стигао као највећи поклон за 2020. годину, а данас је… »
"Нећу да вам будем: Маскота!" Златан Ибрахимовић одржао антологијску конференцију за медије у Милану! /фото/ /видео/
Спортал блиц 03.01.2020
Златан Ибрахимовић је потписао шестомесечни уговор са Миланом, после чега се обратио јавности и то на врло занимљив начин: "Паоло Малдини ме је звао после моје последње утакмице у Лос Анђелесу. Добио сам више понуда као… »
"Сада сам имао више понуда него пре 10 година"
Н1 Инфо 03.01.2020
Златан Ибрахимовић се после седам и по година вратио у Милан, а сада се присетио свог првог мандата у клубу. „Сећам се 2012, отишао сам без благослова клуба, али таква је била ситуација, нисам ништа могао да учиним тим поводом… »
Вести дана »
Вучић након састанка у Паризу: Макрон искрен савезник, разговарали смо о инвестицијама, војној опреми и геополитици
Недељник пре 5 сатијош 8 повезаних
Данас су Свети Врачи: Постоји веровање да ово не треба да радите данас
Телеграф пре 23 минутајош 8 повезаних
"Кушнеров Генералштаб": Америчка страна се добро заштитила, ако не испунимо потписано - следи вишемилионска казна
Н1 Инфо пре 3 минутајош 2 повезане
После магловитог јутра, током дана сунчано и топло, температура до 22 степена
Глас Западне Србије пре 1 сатјош 6 повезаних