Povezane vesti
Bakula o dugu prema "delijama", palo i obećanje!
Sportske.net 03.01.2020
Neumorni vezista se nakon duže pauze vraća na teren. Vezista Crvene zvezde Branko Jovičić se posle pet meseci oporavka od operacije kolena vraća na veliku scenu. Popularni Bakula u razgovoru za klupski sajt preneo je očekivanja pred nastavak sezone… »
Jovičić: Jedva čekam povratak na teren, cilj je dupla kruna
Dnevnik 03.01.2020
BEOGRAD: Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić, posle pauze od pet meseci zbog operacije kolena, izjavio je da jedva čeka početak priprema i povratak na teren. "Veoma mi je važno da ponovo budem sa ekipom, jer smo mi jedna porodica i zajedno… »
Vesti dana »

Marinika Tepić je više puta dokazana lažljivica Mesarović: Lično sam svedočila užasu koji su sprovodili njihovi plaćenici blokaderi Srbija će pobediti
Dnevnik pre 8 minutajoš 26 povezanih

Dvojica demonstranata priznali su napad na policiju: Sklopili sporazum sa tužilaštvom zbog haosa na protestu u Beogradu
Mondo pre 53 minutajoš 36 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, lokalni pljuskovi i grmljavina, sutra svežije i nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih

Erdogan: Sastanak Putina i Trampa dao nov podsticaj za rešavanje ukrajinskog sukoba
Vesti online pre 43 minutajoš 93 povezane

Infrastruktura železnice instalirala dodatnu opremu za praćenje „kretanja“ ploče na Prokopu
Nova ekonomija pre 4 satijoš 24 povezane