Повезане вести

Дуле Вујошевић открио - чему симпатије Остоји Мијаиловићу, али не и Тринкијерију, како је отеран из Партизана...

Дуле Вујошевић открио - чему симпатије Остоји Мијаиловићу, али не и Тринкијерију, како је отеран из Партизана...

Спортске.нет 03.01.2020
Легендарни тренер "црно-белих" отворио душу. Прослављени тренер Партизана Душко Вујошевић је у опширном интервјуу за Мондо открио због чека има симпатије према председнику "црно-белих" Остоји Мијаиловићу, али не и према тренеру… »
Вујошевић о странцима у Партизану: У сваком смислу може да има оправдање ако се узме титула

Вујошевић о странцима у Партизану: У сваком смислу може да има оправдање ако се узме титула

Моззарт спорт 03.01.2020
"´Ајде, са одређеним симпатијама, до одређеног нивоа, гледам и на Остоју (Мијаиловића, председника КК Партизан), јер знам да је партизановац и да се бори на свој начин и својим неким везама да обезбеди додатни део средстава. Али… »
Емотивна исповест Душка Вујошевића: Како су ме отерали из Партизана и шта сам замерио Тринкијеру, али никада нисам навијао за…

Емотивна исповест Душка Вујошевића: Како су ме отерали из Партизана и шта сам замерио Тринкијеру, али никада нисам навијао за…

Вечерње новости 03.01.2020
Мени је живот прошао служећи Партизану, волео бих да дођем због неких људи који су ми јако драги тамо, али како да вам кажем…, каже прослављени стручњак. Био је миљеник Гробара, последње атоме снаге је оставио у Хумску. А… »

Вести дана »