Повезане вести
Вучић не иде у ЦГ: Избацили сте тробојку, слали делегацију на прославу Олује. Ћутали смо на то
Телеграф 04.01.2020
Вучић је одлучио да на Бадњи дан, ипак, не оде међу Србе на север Црне Горе. Председник Србије Александар Вучић рано јутрос састао се са патријархом Иринејем. Тема разговора била је ситуација у Црној Гори, а сусрет је завршен… »
Вучић: Не идем у Црну Гору на Бадњи дан! Одмах су се жалили НАТО, нећу да им дам могућност да оптуже Србију за било шта
Србија данас 04.01.2020
Председник Александар Вучић поручио је да неће ићи у посету Црној Гори на Бадњи дан. Донео сам ту одлуку зато што сам сигуран да би било изазивања сукоба, а ја сукобе нећу, нагласио је Вучић и додао да ће све српске институције… »
Вучић, ипак, неће у Црну Гору
СЕЕбиз 04.01.2020
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић донео је одлуку да не иде у посету Црној Гори планирану за 6. јануар. Он је то саопштио на конференцији у Председништву Србије, два сата након састанка са поглаваром Српске православне… »
Вучић, ипак, неће у Црну Гору, каже - да не би дао алиби црногорском режиму
Н1 Инфо 04.01.2020
Председник Србије Александар Вучић донео је одлуку да не иде у посету Црној Гори планирану за 6. јануар. Он је то саопштио на конференцији у Председништву Србије, два сата након састанка са поглаваром Српске православне цркве… »
Вучић одустао од посјете Црној Гори
Ал Јазеера 04.01.2020
Називајући црногорску власт „лажовском“ Вучић је на ванредној конференцији за медије рекао како је одустао од намјере путовати на сјевер Црне Горе. Предсједник Србије Александар Вучић саопштио је у суботу, послије састанка с… »
Вести дана »
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 15 минутајош 1 повезана
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана