Povezane vesti

Vučić: Ne idem u Crnu Goru na Badnji dan! Odmah su se žalili NATO, neću da im dam mogućnost da optuže Srbiju za bilo šta

Vučić: Ne idem u Crnu Goru na Badnji dan! Odmah su se žalili NATO, neću da im dam mogućnost da optuže Srbiju za bilo šta

Srbija danas 04.01.2020
Predsednik Aleksandar Vučić poručio je da neće ići u posetu Crnoj Gori na Badnji dan. Doneo sam tu odluku zato što sam siguran da bi bilo izazivanja sukoba, a ja sukobe neću, naglasio je Vučić i dodao da će sve srpske institucije i udruženja… »
Vučić ne ide u CG: Izbacili ste trobojku, slali delegaciju na proslavu Oluje. Ćutali smo na to

Vučić ne ide u CG: Izbacili ste trobojku, slali delegaciju na proslavu Oluje. Ćutali smo na to

Telegraf 04.01.2020
Vučić je odlučio da na Badnji dan, ipak, ne ode među Srbe na sever Crne Gore. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rano jutros sastao se sa patrijarhom Irinejem. Tema razgovora bila je situacija u Crnoj Gori, a susret je završen posle pola sata… »
Vučić, ipak, neće u Crnu Goru

Vučić, ipak, neće u Crnu Goru

SEEbiz 04.01.2020
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doneo je odluku da ne ide u posetu Crnoj Gori planiranu za 6. januar. On je to saopštio na konferenciji u Predsedništvu Srbije, dva sata nakon sastanka sa poglavarom Srpske pravoslavne crkve patrijarhom… »
Vučić, ipak, neće u Crnu Goru, kaže - da ne bi dao alibi crnogorskom režimu

Vučić, ipak, neće u Crnu Goru, kaže - da ne bi dao alibi crnogorskom režimu

N1 Info 04.01.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doneo je odluku da ne ide u posetu Crnoj Gori planiranu za 6. januar. On je to saopštio na konferenciji u Predsedništvu Srbije, dva sata nakon sastanka sa poglavarom Srpske pravoslavne crkve patrijarhom Irinejem u… »
Vučić odustao od posjete Crnoj Gori

Vučić odustao od posjete Crnoj Gori

Al Jazeera 04.01.2020
Nazivajući crnogorsku vlast „lažovskom“ Vučić je na vanrednoj konferenciji za medije rekao kako je odustao od namjere putovati na sjever Crne Gore. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je u subotu, poslije sastanka s patrijarhom srpskim… »

Vesti dana »