Повезане вести

Троицки доминирао у дублу: Максимална победа Србије на АТП Купу

Троицки доминирао у дублу: Максимална победа Србије на АТП Купу

Телеграф 04.01.2020
Сигуран старт наше селекције против Јужне Африке. Тенисери Србије победили су Јужну Африку и у дублу 6:3, 6:2 и остварили максималну победу (3-0) у дуелу са овом репрезентацијом на АТП Купу у Бризбејну. После победа Душана… »
Тешко сам читао сервисе, добро да сам издржао: Ђоковић искрено о великој борби са Андерсоном

Тешко сам читао сервисе, добро да сам издржао: Ђоковић искрено о великој борби са Андерсоном

Телеграф 04.01.2020
Србија је оправдала улогу фаворита, али су Јужноафриканци "скупо продали кожу" Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић био је изненађен како је издржао нападе мотивисаног Кевина Андерсона у другом мечу Србије и Јужне Африке на АТП… »
Бесан као никад: Ђоковић махао рекетом ка навијачима, Троицки морао да га смирује /видео/

Бесан као никад: Ђоковић махао рекетом ка навијачима, Троицки морао да га смирује /видео/

Спутник 04.01.2020
У драматичном финишу првог сета другог меча АТП купа у дуелу Србије и Јужне Африке, Новак Ђоковић је након 75 минута освојио овај део меча, али тек након велике свађе. Најпре са судијом Лајанијем, а затим и са својим навијачима… »
Ђоковић у спектакуларном трилеру добио Андерсона: Србија победом почела АТП Куп!

Ђоковић у спектакуларном трилеру добио Андерсона: Србија победом почела АТП Куп!

Телеграф 04.01.2020
Какав меч у Бризбејну после два сата и двадесет минута. Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић победио је Кевина Андерсон са 7:6, 7:6 у другом мечу групе А у ком се састају репрезентације Србије и Јужне Африке на АТП купу у… »
Лајовић одушевљен публиком у Бризбејну: Не бих могао без њих, као да играмо Дејвис куп

Лајовић одушевљен публиком у Бризбејну: Не бих могао без њих, као да играмо Дејвис куп

Телеграф 04.01.2020
Дуци се после своје тешке победе узда и у Ђоковића. Српски тенисер Душан Лајовић захвалио је публици на великој подршци у Бризбејну и казао да без подршке са трибина не би могао да преокрене меч против Лојда Хериса из Јужне… »
Идемо! Хит реакција Ђоковића када је Лајовић узео напет други сет

Идемо! Хит реакција Ђоковића када је Лајовић узео напет други сет

Телеграф 04.01.2020
"Зарежао је" Новак. Српски тенисери у суботу играју меч првог кола групе А на АТП Купу у Бризбејну против Јужне Африке, а "лед" је на новом такмичењу први пробио Душан Лајовић у мечу против Лојда Хериса (3:6, 7:6, 6:3). Овај меч… »
Монфис и Пер донели Француској прву победу: Србија против Јужноафриканаца јури Триколоре

Монфис и Пер донели Француској прву победу: Србија против Јужноафриканаца јури Триколоре

Телеграф 04.01.2020
Сингл је пресудио. Тениска репрезентација Француске победила је Чиле са 2-1 у првом колу групе А АТП купа у Бризбејну и тиме је избила на прво место у групи у којој су још и Србија и Јужна Африка. Наша репрезентација против Јужне… »

Вести дана »