Повезане вести

Колинда се налупетала за све паре Рекла да јој је песма Цесарица обележила детињство а ево како ју је Милановић спустио

Колинда се налупетала за све паре Рекла да јој је песма Цесарица обележила детињство а ево како ју је Милановић спустио

Курир 04.01.2020
Зоран Милановић и Колинда Грабар-Китаровић синоћ су се срели у студију хрватске Нове ТВ и по послендји пут покушали освојити гласове пред изборе 5. јануара. Поред политичких питања, оптуживања и препуцавања, један занимљиви… »
Хит на интернету Колинда: "Цесарица ми је обележила детињство"; Милановић: "Имала си 30 година кад је песма изашла" (видео)

Хит на интернету Колинда: "Цесарица ми је обележила детињство"; Милановић: "Имала си 30 година кад је песма изашла" (видео)

Вечерње новости 04.01.2020
Поред политичких питања, оптуживања и препуцавања, један занимљиви доскок остао је запажен и постао омиљен на друштвеним мрежама. Зоран Милановић и Колинда Грабар-Китаровић синоћ су се срели у студију хрватске Нове ТВ и по… »
Колинда: "Цесарица ми је обележила детињство"; Милановић: "Имала си 30 година кад је песма изашла"

Колинда: "Цесарица ми је обележила детињство"; Милановић: "Имала си 30 година кад је песма изашла"

Телеграф 04.01.2020
Ттоком лаганих упита о омиљеним књигама, филмовима и слично, водитељ се обратио актуелној председници са питањем о омиљеној песми која јој је обележила детињство. Зоран Милановић и Колинда Грабар-Китаровић синоћ су се срели… »

Вести дана »