Povezane vesti
Pevačica odlučila da donira pola miliona Australiji za borbu protiv požara!
Mondo 04.01.2020
Američka pop zvezda oduševila! Američka pop zvezda oduševila! Američka pop pevačica Pink odlučuila je da pomogne u borbi protiv požara u Australiji u kojima su do sada nastradale 23 žrtve, kao i milioni životinja. Pink je na svom Twitter nalogu… »
Pink najavila pomoć u borbi protiv požara u Australiji
RTS 04.01.2020
Američka pop pevačica Pink rekla je da će donirati 500.000 dolara za pomoć u borbi protiv smrtonosnih požara koji su opustošili delove Australije. „Potpuno me je poremetilo kada sam videla šta se trenutno događa u Australiji sa užasnim… »
Pop pevačica Pink donira 500.000 dolara za borbu protiv požara u Australiji
N1 Info 04.01.2020
Američka pop pevačica Pink doniraće 500.000 dolara za pomoć borbi protiv požara u Australiji. "Potpuno sam šokirana onim što se dešava u Australiji zbog užasnih požara. Doniraću 500.000 dolara direktno lokalnim vatrogasnim službama koje se… »
Vesti dana »
Kakvo bi to Sretenje bilo bez zvaničnog poziva: Kragujevački studenti trče štafetni maraton do Beograda
Danas pre 5 satijoš 12 povezanih
Visinski ciklon kruži nad Srbijom, donosi novu turu snega: Čubrilo najavio povratak ozbiljne zime u februaru
Mondo pre 1 satjoš 18 povezanih
Vučević: Očekujem da zvanična istraga utvrdi šta je bilo sa vozilom u kom je bio Vučić
RTV pre 1 satjoš 13 povezanih