Povezane vesti
Novi blam Rade Manojlović: Ja ovu pesmu nikad nisam čula!
Mondo 04.01.2020
Rado, Rado ne znaš ni šta pevaš... Rado, Rado ne znaš ni šta pevaš... Peva��ica Rada Manojlović gostovala je u danas u emisiji Sanje Marinković, a na samom ulasku u studio uspela je samu sebe da izblamira. Sanja je Radu najavli uz stihove pesme… »
Rada Manojlović se izblamirala kao nikad! Ne zna svoju pesmu: Ja ovo nikad nisam čula!
Kurir 04.01.2020
Rada Manojlović se žestoko obrukala kada je najavljena uz stihove svoje pesme koju nije prepoznala. Pevačica se čudom načudila kada je čula pesmu i tvrdila kako je nikad nije ni čula. "Gde nađe tu pesmu? Majke ti, Sanja? Ja je nisam čula nikad. Koja je… »
Vesti dana »
Le Pen ostaje osuđena za proneveru, ali će moći da se kandiduje za predsednicu Francuske
Beta pre 49 minutajoš 31 povezana
Poslanici nastavili raspravu izmenama Zakona o dopingu, ZLF kritikuje izmene izbornih zakona
Beta pre 9 minutajoš 32 povezane
Doneta odluka o predmetu protiv Milića? Postupak će navodno biti razdvojen od procesa za ubistvo Nešovića
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih
SZO: Evropu bi mogle da očekuju još smrtonosnije nedelje tokom novog toplotnog talasa
Insajder pre 3 satajoš 46 povezanih
U toku je četvrti dan pogrebnih ceremonija za ajatolaha Alija Hamneija u provinciji Kom
Blic pre 1 satjoš 23 povezane