Povezane vesti

Marko Marin napustio Zvezdu: Poznato je i koliko su novca crveno-beli dobili na ime transfera!

Marko Marin napustio Zvezdu: Poznato je i koliko su novca crveno-beli dobili na ime transfera!

Telegraf 05.01.2020
Sav posao u dolarima, crveno-belima sledi dva, ali određen deo ide i Olimpijakosu. Iznenađenje na Marakani - Marko Marin je napustio Crvenu zvezdu i prvih dana prelaznog roka preselio se u Al Ahli iz Saudijske Arabije! To je javnosti potvrdio upravo… »
Emotivan oproštaj Marina i dve želje za Zvezdu: Ispunio sam sve snove, vreme je za neke mlađe...

Emotivan oproštaj Marina i dve želje za Zvezdu: Ispunio sam sve snove, vreme je za neke mlađe...

Telegraf 05.01.2020
Došao je poslednjeg dana avgusta 2018, debitovao protiv Radnika iz Surdulice i sada nastavlja karijeru u Al Ahliju. Bivši fudbaler Crvene zvezde Marko Marin zahvalio se klubu i navijačima na prethodnih godinu i po dana tokom kojih je sa Zvezdom osvojio… »
Brate moj, srešćemo se opet: Degenek se oprostio od Marina

Brate moj, srešćemo se opet: Degenek se oprostio od Marina

Telegraf 05.01.2020
Teško je štoperu Zvezde pao odlazak Marka Marina. Doskorašnji kapiten crveno-belih Marko Marin prodat je u Al Ahli, a od njega se oprostio, sada već, bivši saigrač Miloš Degenek. On je na svom Instagramu, postavio fotigrafiju na kojoj pozira sa… »
Otkrivamo: Ovo su 3 razloga zbog kojih je Zvezda prodala Marina!

Otkrivamo: Ovo su 3 razloga zbog kojih je Zvezda prodala Marina!

Telegraf 05.01.2020
Doskorašnji kapiten je dosta uradio za klub u prethodnih godinu i po dana, ali je očigledno došlo pravo vreme za rastanak. Prve dane 2020. godine navijači Crvene zvezde će definitivno pamtiti po (ne)očekivanom transferu Marka Marina u Al Ahli… »

Vesti dana »