Povezane vesti
Prvi govor novog predsednika Hrvatske Milanović: Od mene nećete čuti sladunjave priče o zajedništvu! (video)
Kurir 05.01.2020
Novi predsednik Hrvatske Zoran Milanović poručio je u pobedničkom govoru da će kao predsednik biti isti onakav kakav je bio u kampanji, da građane Hrvatske neće deliti po stvarima koje ih bole, pozvao ih je da poštuju različitosti, ali je… »
Milanović u pobedničkom govoru: Od mene nećete slušati sladunjave priče o zajedništvu /video/
Sputnik 05.01.2020
Novi predsednik Hrvatske Zoran Milanović poručio je u pobedničkom govoru da će kao predsednik biti isti onakav kakav je bio u kampanji, da građane Hrvatske neće deliti po stvarima koje ih bole, pozvao ih je da poštuju različitosti, ali je naglasio… »
Vesti dana »

Kolona studenata iz Novog Sada krenula za Beograd, prate ih građani i poljoprivrednici
Beta pre 1 satjoš 21 povezana

Ružić: Kamp u Pionirskom parku kulisa iz rijalitija, nova vlada da bude oročena i pripremi izbore
Novi magazin pre 31 minutajoš 12 povezanih

Javno tužilaštvo za organizovani kriminal traži da se Papiću, Grčiću i Marinkoviću produži pritvor
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih

Bogdanović posle brutalne partije: "On je primer i izvlači najbolje iz mene" VIDEO
B92 pre 1 satjoš 11 povezanih

Ukratko iz sveta - Trump pozvao Rusiju da podrži primirje, dok odnos s EU eskalira
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 30 povezanih