Повезане вести
Још траје Звездино ћутање о одласку Марина, али зато се он огласио!
Спортске.нет 06.01.2020
Још увек нема реакција из Црвене звезде поводом одласка капитена Марка Марина у Ал Ахли, али искусни везиста се већ обратио навијачима црвено-белих. Јучерашњи трансфер дана био је неочекивани одлазак Марка Марина из Црвене… »
Како је Марин сломио срца навијачима: Црвена звезда је остала без мајстора и то ће тешко надокнадити /видео/
Спортал блиц 06.01.2020
Доскорашњи фудбалер Црвене звезде, Марко Марин, каријеру ће наставити у Ал Ахлију након што је озваничен трансфер од којег ће црвено-бели зарадити 1.700.000 евра. Звездини навијачи остали су у шоку када су у недељу ујутру чули… »
Марин: Испунио сам дечачке снове, време за нови изазов
Н1 Инфо 06.01.2020
Доскорашњи капитен Црвене звезде Марко Марин опростио се од навијача после годину и по дана проведених у Љутице Богдана, пред нову страницу каријере. - Провео сам годину и по дана у клубу који волим од рођења. Годину и по… »
Срцепарајућа порука марка марина: Бивши капитен Звезде се опростио емотивним речима: "омогућили сте ми да испуним дечачки сан"…
Спортал блиц 05.01.2020
Бивши фудбалер Црвене звезде Марко Марин захвалио се клубу и навијачима на претходних годину и по дана током којих је са Звездом освојио једну титулу и двапут играо Лигу шампиона. каријеру наставља у, а на растанку се путем… »
Вести дана »
Млађи од 16 у Аустралији више не могу да користе друштвене мреже: Од данас важи потпуна забрана
Мондо пре 1 сатјош 10 повезаних