Повезане вести

Приштина би да отме нашу баштину, Срби чврст орах кад се уједине

Приштина би да отме нашу баштину, Срби чврст орах кад се уједине

Политика 06.01.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да не би искључио могућност да и Приштина прибегне доношењу сличног закона какав је о слободи вероисповести донела Црна Гора, али је поручио да је наш народ кад је јединствен… »
Српска опозиција задовољна победом Милановића, Вучић честитао хрватском колеги

Српска опозиција задовољна победом Милановића, Вучић честитао хрватском колеги

Н1 Инфо 06.01.2020
Реакције на избор Зорана Милановића, у Србији су прилично млаке. Из редова владајуће већине готово да нема коментара, док део опозиције, уз честику, поручује да је то победа демократских снага. Извор: Н1 Победа Зорана Милановића… »
"Кад Мило буде спреман, ја ћу да разговарам": Вучић о контактима са црногорским председником

"Кад Мило буде спреман, ја ћу да разговарам": Вучић о контактима са црногорским председником

Блиц 06.01.2020
Кад год Мило Ђукановић буде био спреман да разговара, ја сам спреман за то, каже председник Србије Александар Вучић, уз опаску да не зна како ће се читава ситуација завршити. Он је овако одговорио на питање о томе да ли је… »
Вучић: Мило Ђукановић има отворен позив да дође у Србију

Вучић: Мило Ђукановић има отворен позив да дође у Србију

Вести онлине 06.01.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је да не зна како ће се завршити ситуација у Црној Гори због ступања на снагу Закона о слободи вероисповести. Он је нагласио да се нада миру и поручио да је спреман да разговара са… »
Вучић: Нисам се чуо са Ђукановићем, спреман сам да разговарам о свему

Вучић: Нисам се чуо са Ђукановићем, спреман сам да разговарам о свему

РТС 06.01.2020
Председник Александар Вучић рекао је да би волео да се разуме колико је незадовољство српског народа у Црној Гори, али да није давао савете политичким лидерима Срба. Поручио је да је спреман да разговара са Милом Ђукановићем и… »
Вучић уживо из виле Мир: Са Милом се нисам чуо, тренутно није у региону али кад буде желео да разговара, ја сам спреман!

Вучић уживо из виле Мир: Са Милом се нисам чуо, тренутно није у региону али кад буде желео да разговара, ја сам спреман!

Курир 06.01.2020
Лидерима странака у ЦГ нисам ништа саветовао, само сам их саслушао. Давно сам научио да никога не треба да саветујем... БЕОГРАД - Са Милом се нисам чуо, лидерима политичких странака у Црној Гори нисам ништа нисам саветовао. Ја… »
Вучић: Желимо добре односе са Црном Гором али нећемо крити да видимо проблеме нашег народа

Вучић: Желимо добре односе са Црном Гором али нећемо крити да видимо проблеме нашег народа

Бета 06.01.2020
Председник Александар Вучић изјавио је да Србија жели да гради добре односе са Црном Гором али да више неће крити да види са којим се проблемима суочава српски народ у тој земљи. Након сусрета са децом из Хрватске у вили Мир… »
Вучић: Не искључујем могућност да на Косову усвоје закон сличан црногорском

Вучић: Не искључујем могућност да на Косову усвоје закон сличан црногорском

Слободна Европа 06.01.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да не би искључио могућност да косовске власти усвоје закон сличан црногорском о слободи вероисповести. "Видим то кроз припрему, кроз њихове уџбенике. Кампања је већ више година… »

Вести дана »