Повезане вести

Шакота поговорио о ''Ђенкином'' одласку, шта се, заправо, догодило?

Шакота поговорио о ''Ђенкином'' одласку, шта се, заправо, догодило?

Спортске.нет 06.01.2020
Да ли је сада нешто јасније? Црвена звезда је вечерас остварила још једну веома убедљиву победу, овога пута у АБА лиги против Крке (101:77). Како је синоћ и најављено у медијима, тренер црвено-белих Драган Шакота није могао да… »
Веома штуро објашњење: Ево шта је Шакота рекао о одласку Ђенке у Америку…

Веома штуро објашњење: Ево шта је Шакота рекао о одласку Ђенке у Америку…

Хот спорт 06.01.2020
Црвена звезда је убедљиво савладала Крку из Новог места у 14. колу АБА лиге, а Драган Шакота је потом одговарао на питања новинара. У центру пажње је свакао био одлазак Чарлса Џенкинса у Америку. Тренер Драган Шакота дао је… »
Шакота о одласку Џенкинса: Ако је клуб одлучио да га пусти, не улазим у његове проблеме

Шакота о одласку Џенкинса: Ако је клуб одлучио да га пусти, не улазим у његове проблеме

Телеграф 06.01.2020
Тренер Звезде поштује одлуку клуба, али и приватност свог играча. Тренер кошаркаша Црвене звезде Драган Шакота одговорио је на питање о Чарлсу Џенкинсу, на конференцији после утакмице и победе над Крком. Шакота каже да је кључ… »
Зашто је Џенкинс отишао у Америку? "Видећемо брзо све детаље!"

Зашто је Џенкинс отишао у Америку? "Видећемо брзо све детаље!"

Мондо 06.01.2020
Тренер црвено-белих одговарао на питање о одсутном беку. "Имам информацију коју имам... Видећемо". Тренер црвено-белих одговарао на питање о одсутном беку. "Имам информацију коју имам... Видећемо". Вест да је Чарлс Џенкинс… »

Вести дана »