Повезане вести

Плакала је, молила ме да је вратим кући, а ја сам хтео само једно! Берберин детаљно открио како је бежао пред полицијом

Плакала је, молила ме да је вратим кући, а ја сам хтео само једно! Берберин детаљно открио како је бежао пред полицијом

Курир 07.01.2020
Нинослав Јовановић (46), познатији као „малчански берберин“, осумњичен да је 20. децембра отео и десет дана мучио Монику Каримановић (12) из Сувог Дола код Ниша, признао је злодело на саслушању код тужиоца, а потом питао да ли… »
Моника ме 2 пута гађала камењем и бежала, па сам је ошишао! Ово су нови детаљи са саслушања Малчанског берберина

Моника ме 2 пута гађала камењем и бежала, па сам је ошишао! Ово су нови детаљи са саслушања Малчанског берберина

Курир 07.01.2020
Нинослав Јовановић, звани Малчански Берберин, на саслушању у полицији и пред тужиоцем објаснио је како је и зашто отео Монику 20. децембра и мучио је десет дана: - Планирао сам да отмем неку девојчицу. Монику сам случајно срео… »
Нинославу Јовановићу одређен притвор

Нинославу Јовановићу одређен притвор

РТС 07.01.2020
Нинославу Јовановићу, осумњиченом за отмицу 12-тогодишње Монике Каримановић, после саслушања одређен је притвор до 30 дана, због опасности да понови дело. Криминалистички форензичари потврдили су Јовановићев идентитет на… »
МУП: Идентитет Нинослава Јовановића потврђен на основу отисака прстију

МУП: Идентитет Нинослава Јовановића потврђен на основу отисака прстију

Данас 06.01.2020
Министарство унутрашњих послова саопштило је вечерас да је идентитет ухапшеног Нинослава Јовановића (1973) из села Малча код Ниша потврђен на основу отисака прстију. Како наводе, утврђивање његовог идентитета обавили су… »
Малчанском берберину одређен притвор до 30 дана: Саслушање трајало два и по сата, ево како се бранио Јовановић

Малчанском берберину одређен притвор до 30 дана: Саслушање трајало два и по сата, ево како се бранио Јовановић

Вечерње новости 06.01.2020
Окривљени Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин, саслушан је данас у Вишем јавном тужилаштву у Нишу. Окривљени Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин, саслушан је данас у Вишем јавном тужилаштву у… »
Прети му доживотна робија: Малчански берберин осумњичен за отмицу и силовање

Прети му доживотна робија: Малчански берберин осумњичен за отмицу и силовање

Блиц 06.01.2020
Нинослав Јовановић саслушан је вечерас у Вишем тужилаштву и Вишем суду у Нишу, након чега му је одређен притвор до 30 дана. Из ВЈТ је саопштено да ће се истрага против окривљеног спроводити "у правцу кривичног дела отмица (из… »
Нинославу Јовановићу осумњиченом за силовање и отмицу, 30 дана притвора

Нинославу Јовановићу осумњиченом за силовање и отмицу, 30 дана притвора

Данас 06.01.2020
Виши суд у Нишу одредио је данас притвор до 30 дана Нинославу Јовановићу из нишког села Малча, осумњиченом за отмицу и силовање 12-годишње Монике Каримановић. Суд је одлуку о притвору донео на предлог Вишег јавног тужилаштва… »

Вести дана »