Povezane vesti
Milanović: Nema veze što me Vučić nije zvao
Vesti online 07.01.2020
U prvom obraćanju medijima nakon izbora, novi hrvatski predsednik Zoran Milanović je rekao da se čuo sa premijerom Andrejem Plenkovićem i aktuelnom predsednicom Kolindom Grabar Kitarović, a razgovarao je, kaže, i s drugim evropskim i svetskim… »
Milanović prvi put s novinarima posle izbora
RTV 07.01.2020
ZAGREB - U prvom obraćanju medijima nakon izbora, novi hrvatski predsednik Zoran Milanović je rekao da se čuo sa premijerom Andrejem Plenkovićem i aktuelnom predsednicom Kolindom Grabar-Kitarović, a razgovarao je, kaže, i s drugim evropskim i svetskim… »
Milanović: Nema veze što me Vučić nije zvao
Sputnik 07.01.2020
U prvom obraćanju medijima nakon izbora, novi hrvatski predsednik Zoran Milanović je rekao da se čuo sa premijerom Andrejem Plenkovićem i aktuelnom predsednicom Kolindom Grabar Kitarović, a razgovarao je, kaže, i s drugim evropskim i svetskim čelnicima… »
Milanović se nije čuo sa Vučićem ali, poručuje: Radićemo posao, radi se o odnosima država
Politika 07.01.2020
ZAGREB – U prvom obraćanju medijima nakon izbora, novi hrvatski predsednik Zoran Milanović je rekao da se čuo sa premijerom Andrejem Plenkovićem i aktuelnom predsednicom Kolindom Grabar-Kitarović, a razgovarao je, kaže, i s drugim evropskim i svetskim… »
Milanović prvi put kao predsednik Hrvatske: Nisam se čuo sa Vučićem
Telegraf 07.01.2020
Milanovića su novinari dočekali na njegovoj kućnoj adresi. Novoizabrani hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je u utorak, u prvoj izjavi nakon izborne noći, kako se čuo s premijerom Andrejem Plenkovićem i aktuelnom predsednicom Kolindom… »
Novi predsednik Hrvatske: Vučić me nije zvao, imam posao za Kolindu
Mondo 07.01.2020
Novoizabrani hrvatski predsednik Zoran Milanović otkrio sa kojim je predsednikom svetske sile razgovarao pola sata telefonom, ali i plan koji ima za dosadašnju šeficu hrvatske države. Novoizabrani hrvatski predsednik Zoran Milanović otkrio sa kojim je… »
Vesti dana »
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 25 povezanih
Cenovnici po uredbi: Građanima dostupan uvid u sve cene proizvoda
Ist media pre 58 minutajoš 21 povezana
Snižena ocena Srbije u međunarodnom izveštaju – osnovne slobode „pod represijom“
Ozon press pre 14 minutajoš 17 povezanih
Opština Vlasotince poziva građane da preko državnog programa “Svoj na svome” urede imovinska prava
Jugmedia pre 49 minutajoš 31 povezana
Vučić: Tri scenarija za NIS, krajnji rok 15. januar, ne smemo ugoziti finansijski sistem
Euronews pre 14 minutajoš 14 povezanih