Povezane vesti
Milanović prvi put s novinarima posle izbora: Zvao me je Erdogan, vućić nije, ali nema veze
Blic 07.01.2020
U prvom obraćanju medijima nakon izbora, novi hrvatski predsednik Zoran Milanović je rekao da se čuo sa premijerom Andrejem Plenkovićem i aktuelnom predsednicom Kolindom Grabar-Kitarović, a razgovarao je, kaže, i s drugim evropskim i svetskim… »
Milanović prvi put s novinarima posle izbora, ima posao za Kolindu
RTS 07.01.2020
U prvom obraćanju medijima nakon izbora, novi hrvatski predsednik Zoran Milanović je rekao da se čuo sa premijerom Andrejem Plenkovićem i aktuelnom predsednicom Kolindom Grabar Kitarović, a razgovarao je, kaže, i s drugim evropskim i svetskim… »
Milanović o glasovima u BiH: Kad bih to uzimao osobno, ne bih ni išao tamo
Slobodna Evropa 07.01.2020
Novoizabrani hrvatski predsjednik Zoran Milanović izjavio je u utorak, u prvoj izjavi nakon izborne noći, kako je razgovarao sa premijerom Andrejem Plenkovićem i aktualnom predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović te drugima iz Hrvatske, Europe i… »
Milanović: Ne razmišljam o povratku Titove biste na Pantovčak
SEEbiz 07.01.2020
ZAGREB - Novoizabrani predsjednik Zoran Milanović u utorak je dao izjavu novinarima koji su bili okupljeni pred njegovim stanom. Jučer se, podsjetimo, nije oglašavao osim na Facebooku. "Bio je lijep dan. Udahnuo sam zrak i idem dalje. Nije mi ovo… »
Vesti dana »
Srpsko lekarsko društvo podržalo studente, nastavnici ispred Ministarstva prosvete
Glas Amerike pre 1 satjoš 56 povezanih
Vesićev advokat: Nije napuštao teritoriju Srbije posle 1. novembra i nema vilu u Trstu
N1 Info pre 3 satajoš 19 povezanih
Pismo koje je uzdrmalo OKS: „Ne zanimaju nas Đokice, Zeke i Bože“
Sport klub pre 1 satjoš 3 povezane
Podignuta optužnica protiv lopova sa Novog Beograda: Uzeo „mercedes“ na probu, pa ga nije vratio
Nova pre 26 minutajoš 17 povezanih