Povezane vesti
Milanović prvi put s novinarima posle izbora: Zvao me je Erdogan, vućić nije, ali nema veze
Blic 07.01.2020
U prvom obraćanju medijima nakon izbora, novi hrvatski predsednik Zoran Milanović je rekao da se čuo sa premijerom Andrejem Plenkovićem i aktuelnom predsednicom Kolindom Grabar-Kitarović, a razgovarao je, kaže, i s drugim evropskim i svetskim čelnicima… »
Milanović prvi put s novinarima posle izbora, ima posao za Kolindu
RTS 07.01.2020
U prvom obraćanju medijima nakon izbora, novi hrvatski predsednik Zoran Milanović je rekao da se čuo sa premijerom Andrejem Plenkovićem i aktuelnom predsednicom Kolindom Grabar Kitarović, a razgovarao je, kaže, i s drugim evropskim i svetskim čelnicima… »
Milanović o glasovima u BiH: Kad bih to uzimao osobno, ne bih ni išao tamo
Slobodna Evropa 07.01.2020
Novoizabrani hrvatski predsjednik Zoran Milanović izjavio je u utorak, u prvoj izjavi nakon izborne noći, kako je razgovarao sa premijerom Andrejem Plenkovićem i aktualnom predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović te drugima iz Hrvatske, Europe i svijeta… »
Milanović: Ne razmišljam o povratku Titove biste na Pantovčak
SEEbiz 07.01.2020
ZAGREB - Novoizabrani predsjednik Zoran Milanović u utorak je dao izjavu novinarima koji su bili okupljeni pred njegovim stanom. Jučer se, podsjetimo, nije oglašavao osim na Facebooku. "Bio je lijep dan. Udahnuo sam zrak i idem dalje. Nije mi ovo ništa… »
Vesti dana »
Na Savi kod Slavonskog Broda prevrnuo se čamac sa grupom migranata, ima žrtava
NIN pre 13 minutajoš 16 povezanih
Sparsi preko Lejkersa do polufinala NBA kupa, Oklahoma ubedljiva protiv Sansa
RTV pre 1 satjoš 22 povezane
Rusija tokom noći napala energetska postrojenja u Odeskoj i Poltavskoj oblasti
RTV pre 1 satjoš 18 povezanih
VREME DANAS: Magla na severu i zapadu, sunčano u ostalim krajevima
Nedeljnik pre 2 satajoš 18 povezanih