Povezane vesti

Milanović prvi put s novinarima posle izbora: Zvao me je Erdogan, vućić nije, ali nema veze

Milanović prvi put s novinarima posle izbora: Zvao me je Erdogan, vućić nije, ali nema veze

Blic 07.01.2020
U prvom obraćanju medijima nakon izbora, novi hrvatski predsednik Zoran Milanović je rekao da se čuo sa premijerom Andrejem Plenkovićem i aktuelnom predsednicom Kolindom Grabar-Kitarović, a razgovarao je, kaže, i s drugim evropskim i svetskim… »
Milanović prvi put s novinarima posle izbora, ima posao za Kolindu

Milanović prvi put s novinarima posle izbora, ima posao za Kolindu

RTS 07.01.2020
U prvom obraćanju medijima nakon izbora, novi hrvatski predsednik Zoran Milanović je rekao da se čuo sa premijerom Andrejem Plenkovićem i aktuelnom predsednicom Kolindom Grabar Kitarović, a razgovarao je, kaže, i s drugim evropskim i svetskim… »
Milanović o glasovima u BiH: Kad bih to uzimao osobno, ne bih ni išao tamo

Milanović o glasovima u BiH: Kad bih to uzimao osobno, ne bih ni išao tamo

Slobodna Evropa 07.01.2020
Novoizabrani hrvatski predsjednik Zoran Milanović izjavio je u utorak, u prvoj izjavi nakon izborne noći, kako je razgovarao sa premijerom Andrejem Plenkovićem i aktualnom predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović te drugima iz Hrvatske, Europe i… »
Milanović: Ne razmišljam o povratku Titove biste na Pantovčak

Milanović: Ne razmišljam o povratku Titove biste na Pantovčak

SEEbiz 07.01.2020
ZAGREB - Novoizabrani predsjednik Zoran Milanović u utorak je dao izjavu novinarima koji su bili okupljeni pred njegovim stanom. Jučer se, podsjetimo, nije oglašavao osim na Facebooku. "Bio je lijep dan. Udahnuo sam zrak i idem dalje. Nije mi ovo… »

Vesti dana »