Povezane vesti
Sulejmani bio u Bosni 1993. i 1994. godine
IndeksOnline 07.01.2020
ZAGREB – Hrvatski novinar i ratni izveštač Hasan Haidar Diab tvrdi da je ubijeni iranski general Kasem Sulejmani bio u Bosni 1993. i 1994. godine, odnosno tokom ratnih sukoba krajem prošlog veka. Diab (56) je sa Sulejmanijem pričao u dva navrata… »
Ratovao sam u bih, svuda gde su muslimani! Sulejmani ostao upamćen po misiji koja je preokrenula tok rata!
Kurir 07.01.2020
Hasan Haidar Diab (56) je poznati hrvatski novinar i ratni izveštač. Međutim, njegova povezanost sa Balkanom seže u osamdesete godine prošlog veka, kada je iz rodnog Bejruta došao na studije u tadašnju SFR Jugoslaviju i to ponajviše zahvaljujući… »
Sulejmani bio u Bosni 1993 i 1994: "Gde muslimanima treba pomoć, tu sam ja"
Mondo 07.01.2020
Hrvatski novinar i ratni izveštač Hasan Haidar Diab tvrdi da je ubijeni iranski general Kasem Sulejmani bio u Bosni 1993. i 1994. godine, odnosno tokom ratnih sukoba krajem prošlog veka. Hrvatski novinar i ratni izveštač Hasan Haidar Diab tvrdi da je… »
Vesti dana »
Skandalozna konferencija kapitena tzv. Kosova posle bežanije: "Kosovo je Kosovo ili Kosovo je Albanija"
Telegraf pre 2 satajoš 14 povezanih
"Odigrao kao da je finale Lige šampiona, to je klasa": Rade Bogdanović hvalio najboljeg igrača Srbije!
Mondo pre 1 satjoš 11 povezanih
Južna Koreja, SAD i Japan najavili osnivanje sekretarijata za trilateralnu saradnju
Politika pre 1 satjoš 6 povezanih