Povezane vesti
Sulejmani bio u Bosni 1993. i 1994. godine
IndeksOnline 07.01.2020
ZAGREB – Hrvatski novinar i ratni izveštač Hasan Haidar Diab tvrdi da je ubijeni iranski general Kasem Sulejmani bio u Bosni 1993. i 1994. godine, odnosno tokom ratnih sukoba krajem prošlog veka. Diab (56) je sa Sulejmanijem pričao u dva navrata… »
Ratovao sam u bih, svuda gde su muslimani! Sulejmani ostao upamćen po misiji koja je preokrenula tok rata!
Kurir 07.01.2020
Hasan Haidar Diab (56) je poznati hrvatski novinar i ratni izveštač. Međutim, njegova povezanost sa Balkanom seže u osamdesete godine prošlog veka, kada je iz rodnog Bejruta došao na studije u tadašnju SFR Jugoslaviju i to ponajviše zahvaljujući… »
Sulejmani bio u Bosni 1993 i 1994: "Gde muslimanima treba pomoć, tu sam ja"
Mondo 07.01.2020
Hrvatski novinar i ratni izveštač Hasan Haidar Diab tvrdi da je ubijeni iranski general Kasem Sulejmani bio u Bosni 1993. i 1994. godine, odnosno tokom ratnih sukoba krajem prošlog veka. Hrvatski novinar i ratni izveštač Hasan Haidar Diab tvrdi da je… »
Vesti dana »
Glumac Radoslav Milenković se obratio studentima: Nagovestili ste proleće, a u proleće vraćaju se rode
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
BIRODI: Oglašavanje SNS o izveštavanju RTS primer neukog i pretećeg sadržaja
Danas pre 2 satajoš 4 povezane
Bjelogrlić na protestu u Novom Sadu: Studenti ne oslobađaju samo Srbiju, već ceo region
Beta pre 1 satjoš 1 povezana
Udruženje tužilaca Srbije: Tužilaštvo pokušava da ugasi požar, a suštinske promene još nema
Danas pre 1 satjoš 1 povezana